avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 523 soluții astăzi
Forum Activitate faneorfane

Activitate faneorfane

Discuție Dosar penal?!
salut ! as dori isi eu cateva explicatii . am cam de 1 an de zile permis de conducere . astazi am fost oprit in orash cu masina mea personala ..de un echipaj .. am numere provizorii rosii.. si miau spus ca s expirate.. greseala mea a fost ca am crezut ca cei de la politie miau inregistrat masina in baza de date. deoarece ieri am fost sa mio inscriu si azi dupa ora 9si 30 de min sa ma duc sa mi ridic numerele..si zic ma duc cu masina si le pun direct pe masina. mau luat la post .,.am scris o declaratie..asa am pus sus acolo pe coala..am spus tot ce sa intamplat pe unde circulam si tot ..miau retinut permisul de conducere si mi au dat o dovadade circulatie pe 15 zile care o pot prelungii mi au spus.. si nu stiu ce sa intamplat ..si ce o sa se intample. in cel mai rau caz ce mi se poate intamplaa.. si in cel mai bun . daca sunteti amabili astept raspunsuri . MULTUMESC ANTICIPAT ! va rog mult :-/ Mentionez ca nu am mai fost trecut pri ndastea.. prin politie si balamuc.. si habar nu am de nimic ! va rog inca o data sa ma ajutati . multumesc inca o data ! STEFAN