avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Activitate elena_elena_elena

Activitate elena_elena_elena

Răspuns la discuția indemnizatie crestere copil
Va multumesc mult si va doresc o zi frumoasa!
Multumesc pentru raspuns Iulius Tax dar informatia asta cat de sigura este? Pentru ca peste tot am gasit ceea ce mi-a raspuns dl Tudor Valeriu...
Ar fi trebuit sa nu am atat de multa incredere in acea persoana...asta este de acum...va multumesc frumos pentru informatii dar ca sa fiu sigura ca am inteles...daca am 5 zile lucrate in august si imi gasesc repede un loc sa ma angajez pot lua indemnizatia?
Buna ziua! va rog frumos,daca aveti cunostinte,sa ma lamuriti intr-o problema...sunt insarcinata in luna a5a si am fost pacalita sa semnez decizia de incetare a contractului de munca prin acordul partilor deoarece mi s-a promis ca o sa fiu mutata imediat pe alt post al aceleiasi firme insa asta nu s-a mai intamplat si as vrea sa stiu daca pot beneficia de indemnizatia de crestere a copilului daca intr-o luna am doar 5 zile lucrate sa stiu daca are rost sa fac cumva sa imi gasesc ceva de munca pt urmatoarele luni sau orice alta varianta ar mai fi sa pot beneficia de indemnizatie.
Răspuns la discuția comisia de disciplina
si daca merg ce se intampla? nu am bani sa imi iau un avocat si nu stiu daca o sa fiu ascultata sau crezuta daca spun cum s-a intamplat deoarece nu cred ca ,colega care era de fata atunci ar spune ceva in favoarea mea pentru ca inca lucreaza acolo... demisia mi-a inregistrat-o...deci daca nu ma prezint trebuie sa trimit ceva cu motivul neprezentarii sau pur si simplu nu ma prezint? asta e tot ce mi s-ar intampla daca nu ma prezint?ma afecteaza cu ceva pe viitor ?
va rog frumos sa imi spuneti si mie ce as putea face in situatia in care am fost chemata sa ma apar in fata comisiei de disciplina deoarece mi-am dat demisia (mi-a fost inregistrata) dar pentru ca sefa mea m-a amenintat si jicnit cand am vorbit cu ea ca nu mai pot trai cu putinii bani pe care ii primeam si ca trebuie sa imi caut altceva de munca,mi-a fost teama sa mai merg la sediu sa fac preavizul.In notificare mi-a specificat ca fapta mea (nerespectarea preavizului)constituie abatere disciplinara conform art.61 litera a. Mentionez ca nu aveam o functie in care sa raspund de anumite bunuri sau sa predau gestiunea. Va rog sa imi spuneti daca nu ma prezint ce mi se poate intampla? pentru ca nu as vrea sa mai merg sa ma intalnesc cu ea :((