Multumesc foarte mult pentru raspuns. Sa inteleg in concluzie ca, desi una dintre modificari este schimbarea sediului, nu se impune si modificarea actului constitutiv, fiind suficienta din punct de vedere legal doar modificarea statutului?
situatia este urmatoarea: trebuie sa fac anumite modificari in statutul unui ong. in plus, schimbam sediul. din cate stiu, schimbarea sediului necesita si modificarea actului constitutiv.
pana acum avem:
- proces verbal al adunarii generale legal constituite
- proces verbal al consiliului director legal constituit (pentru modiificarea sediului).
problema: in momentul in care redactez noua varianta a statutului stiu ca sunt suficiente semnaturile celor prezenti la adunarea generala. dar in cazul modificarii actului constitutiv, noul act constitutiv trebuie neaparat sa aiba semnaturile tuturor membrilor fondatori? unul dintr ei este plecat din tara si nu se intoarce pana in mai... cum procedez? nu pot sa-l scot din lista membrilor fondatori care figureaza la inceputul actului constitutiv si este dubios sa nu apara la semnaturi... pe de alta parte, stiu sigur ca la judecatorie am nevoie nu doar de procesele verbale autentificate, ci si de noile versiuni ale statutului si actului constitutiv... :-/