Buna seara, as dori sa aflu daca ma.incadrez in categoria celor care pot beneficia de reabilitare, pentru o pedeapsa de 3 ani cu suspendare si 8 ani de probatiune, in urma producerii unui accident rutier in iulie 2008, ultima hotarare judecatoreasca fiind pronuntata si comunicata in septembrie 2011.
In cazul in care pot sau nu pot sa apelez la aceasta procedura de reabilitare, am alta metoda de a obtine o derogare de la interzicerea dreptului de a conduce un autovehicul in perioada de 8 ani de probatiune, morivul fiind ca nu ma pot angaja, la toate interviurile la care am fost chemat, ultimul fiind chiar vineri, luni am fost chemat fiind aproape angajat, si am ajuns la sarcinile postului, printre care si necesitatea conducerii unui autovehicul, de aici...concluzia logica...nu mi se poate angaja un sofer. Mai fac precizarea ca am si 2 copii de 1 si 3 ani, iar situatia materiala nu mai permite sa stau nici eu acasa cu cei doi copii, sotia fiind momentan in concediu post-natal.
Va multumesc.
Nu am avut niciun contract pentru cele mai sus amintite. Daca nu am avut niciun venit in aceasta perioada, pentru ce sa imi emita decizia de impunere, se pot cere bani ca si contributie din 0? Din moment ce nu beneficiez de absolut nimic(si daca as fi contribuit, tot de praful de pe toba as fi beneficiat), nu vad de ce ar trebui sa platesc ceva, si cum pot fi obliogat sa platesc pentru ceva de care nu beneficiez. Oricum, din 0, tot 0 vor primi! Daca reusesc sa scoata ceva de la mine, ar insemna ca au facut un pas mai sus de nivelul unei amibe!!! Traiasca BASE(LA FEL DE BINE CA SI NOI)
Cat timp trebuie sa cotizezi(sa ai vechime)ca sa beneficiezi de somaj? Daca am luat, dupa terminarea studiilor post-universitare 3 sau 4 luni indemnizatia de somaj, daca as avea vechimea suficienta, as mai lua pentru diferenta pana la 6 luni, sau pentru 6 luni complete? Multumesc!
Buna seara, am depus dosarul pentru somaj in toamna lui 2004, am incasat 3 sau 4 luni, dupa care mi-am gasit un loc de munca. Daca am plecat de la acest loc de munca in 2007, in august, sa fac ceva pe cont propriu, iar pana acum nu am mai avut carte de munca, pot depune dosarul pentru perioada ramasa din totalul perioadei in care se beneficiaza de acest lucru? Perioada de somaj, in prezent, este de 6 luni?
Se poate depune documentatia(formular 150, documentul de confirmare, copie dupa CUI, dupa buletinul administratorului,) pentru semnatura electronica a administratorului unei firme de catre asociatul unic al societatii la ANAF? Este necesara o imputernicire, dat fiind ca certificatul digital este pe numele administratorului ca persoana fizica?