avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1022 soluții astăzi
Forum Activitate mar1u5

Activitate mar1u5

ok...da exista semnatura lui pe acestea...pentru aceasta plangere am nevoie neaparat de avocat sau nu..??maine o sa ma prezint la politie pentru aceasta plangere penala...n-am putut pana acu din cauza serviciului...va multumesc inca odata pentru aceste raspunsuri...tot respectul din partea mea:thumbup:
n-am mai avut nici o conversatie de cand am vazut ca minte cu nerusinare...in schimb am primit numa mesaje cu injuraturi...
ok...va multumesc frumos celor care mi-ati raspuns si va pasat de mine...luni sper sa apuc sa ii fac aceea plangere penala cum m-ati invatat...toate cele bune
i-am trimis un mesaj in care l-am anuntat ca ii fac plangere penala pentru inselaciune...si i-am scris art.215 si mi-a raspuns ca is nebun ca nu este asa ceva...ca art.215 se ocupa de altceva...nu de ceea ce am zis io este adevarat???
m-am saturat de acest om..nu pot sa cred ca exista asemenea oameni fara frica de lege...
inregistrarea no am...adica o am pe telefon...dar cum pot sa fac rost de ea...am inteles ca telefoanele is ascultate sau ceva d genu...sper sa nu vorbesc prostii...in schimb am mesajele de la el...multumesc
am un martor care a vazut cand am ridicat acel colet si am si chitanta de la posta cum ca i-am platit acel pachet si ridicat de la posta...
va salut...is nou pe acest forum sper sa nu scriu prostii dar doresc ajutorul vostru
mi-am comandat acu cateva zile de pe un site un dvd auto am vorbit cu omu mi-a trimis poze cu acel dvd si o filmare mi-a placut am decis sa mi-l trimita prin posta cu ramburs..insa surpriza cand mi-a ajuns pachetu si l-am deschis nu era acel dvd despre care am vorbit cu el si care mi la aratat...era altu care nu mere am incercat sa iau legatura cu el si nimica...in schimb ma sunat si ma amenintat cu bataia ca el lucra la o firma de paza si io lui nu am ce sa ii fac...
acu as dori sa stiu daca pot sa ii fac ceva...sa imi recuperez banii macar#-o va multumesc