avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi
Forum Activitate mirabellapopabarna

Activitate mirabellapopabarna

Buna,
Am o intrebare legata de salarizare in ceea ce priveste postul de bibliotecar in cadrul unei biblioteci comunale. De curand am dat un examen pentru postul de bibliotecar in cadrul primariei comunale X, am luat examenul, in fisa postului era specificata necesitatea studiilor superioare, eu am studii superioare de filologie, insa nu biblioteconomie, dar asta nu era o cerinta. In fine, dupa examen, am fost neplacut surprinsa sa fiu informata ca salariul oferit este cel minim de 1250 lei, ddin care in final raman cu 925 lei. Este normal un astfel de salar pentru acest post si pentru studii superioare??? Sincer mie nu mi se pare normal, deoarece nu exista diferenta de salar intre femeia de la curatenie si omul cu studii superioare... E normal sau primaria respectiva e nedreapta?
Va multumesc si astept raspunsul dvoastra, mai ales ca inca nu am dat nici eu un raspuns afirmativ sau negativ referitor la ocuparea postului respectiv.
O zi buna va doresc,
Mirabella Popa Barna
Buna ziua,
Am depus si eu cerere pentru acordarea ajutorului de incalzire. Familia mea este formata din 5 persoane: mama care nu are nici un venit, tata pensionar cu o pensie de 800 Ron, eu - cu venit de 430 Ron pentru ca lucrez cu jumate de norma, sotul meu care in momentul de fata nu lucreaza, dar are un venit de 150 Ron / luna din urma unor activitati (ajuta pe cineva la munca in gospodarie), fetita cu alocatie de 42 Ron, deci in total un venit de 1422 Ron/ luna la 5 persoane. Luna aceasta am primit primul "ajutor" in valoare de 40 Ron, adica 8 Ron/ persoana. Intrebarea mea este: "Este posibil sa se acorde un asfel de "ajutor"? Asta e o gluma proasta sau orice altceva. Cu 40 de Ron nu pot cumpara nici macar jumate de metru cub de lemn pentru incalzire si vreau sa spun ca pentru a avea o temperatura decenta avem nevoie de 20 mc/ iarna adica de 2000 Ron. Nu ma asteptam sa primesc aceasta suma nici intr-un caz, dar macar 100 Ron/ luna, avand in vedere ca se acorda acest ajutor timp de 5 luni....nu-mi vine sa cred... am impresia ca s-a facut un calcul gresit. Poate ma ajutati dvoastra sa aflu suma reala pe care ar trebui sa o primeasca familia care are 5 membrii si venitul pe care l-am declarat eu. Va multumesc!