avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 222 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitatea bugetară şi a ... Salarizare bibliotecar
Discuție deschisă în Contabilitatea bugetară şi a serviciilor externalizate

Salarizare bibliotecar

Buna,
Am o intrebare legata de salarizare in ceea ce priveste postul de bibliotecar in cadrul unei biblioteci comunale. De curand am dat un examen pentru postul de bibliotecar in cadrul primariei comunale X, am luat examenul, in fisa postului era specificata necesitatea studiilor superioare, eu am studii superioare de filologie, insa nu biblioteconomie, dar asta nu era o cerinta. In fine, dupa examen, am fost neplacut surprinsa sa fiu informata ca salariul oferit este cel minim de 1250 lei, ddin care in final raman cu 925 lei. Este normal un astfel de salar pentru acest post si pentru studii superioare??? Sincer mie nu mi se pare normal, deoarece nu exista diferenta de salar intre femeia de la curatenie si omul cu studii superioare... E normal sau primaria respectiva e nedreapta?
Va multumesc si astept raspunsul dvoastra, mai ales ca inca nu am dat nici eu un raspuns afirmativ sau negativ referitor la ocuparea postului respectiv.
O zi buna va doresc,
Mirabella Popa Barna
Cel mai recent răspuns: Juri 1 , Consilier juridic 22:41, 10 Ianuarie 2017
depinde de gradul pe care ati fost angajata, sporul de vechime si altele. in principiu, este posibil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariu bibliotecar cameliachivereanu cameliachivereanu Buna ziua! Va rog, ajutati-ma in urmatoarea problema: lucrez din anul 1987 iar, la data de 01. 08. 1996, lucrez la primaria din comuna, pe post de ... (vezi toată discuția)
Salariul bibliotecarului cu studii superioare cameliachivereanu cameliachivereanu Buna ziua! Am rugamintea de a ma lamuri in urmatoarea problema: lucrez de 31 de ani, din care, 21 de ani sunt in cadrul bibliotecii comunale, fiind angajata ... (vezi toată discuția)
Master sau curs de perfectionare? Venetia Venetia Sunt foarte derutata deoarece in vara dau licenta la facultatea de drept. Lucrez ca bibliotecar de 5 ani la o biblioteca comunala si am aflat ca daca nu am o ... (vezi toată discuția)