avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 227 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... salariu bibliotecar
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

salariu bibliotecar

Buna ziua!
Va rog, ajutati-ma in urmatoarea problema: lucrez din anul 1987 iar, la data de 01. 08. 1996, lucrez la primaria din comuna, pe post de biblioteca (am venit prin transfer).In vara anului trecut, (2009), am absolvit si studiile superioare dar, nu de specialitate (biblioteconomie sau filologie). Va rog respectuos, sa-mi spuneti ce salariu ar trebui sa am? (brut, net, sporuri, impozite, reduceri etc.).
Nu v-as fi sacait cu problema aceasta dar, exista diferente semnificative intre salariile bibliotecarilor(care, intrunesc aceleasi conditii!), de la o comuna la alta. Deci, este vorba de bibliotecarul din biblioteca comunala, nu scolara.
Ceea ce stiu cu siguranta: bibliotecarului din biblioteca comunala i se poate asimila functia de sef de birou, poate avea spor de fidelitate, spor pentru conditii vatamatoare, spor de vechime. Ceea ce nu stiu sigur: pot avea spor pentru studii superioare, chiar daca nu sunt de specialitate (stiu ca, daca as fi avut, sporul era cu totul altul) si, nu stiu cu siguranta ce salariu de incadrare are sau ar trebui sa aiba un bibliotecar angajat intro biblioteca publica comunala, in situatia in care sunt singurul angajat al bibliotecii.
Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Salarizare bibliotecar mirabellapopabarna mirabellapopabarna Buna, Am o intrebare legata de salarizare in ceea ce priveste postul de bibliotecar in cadrul unei biblioteci comunale. De curand am dat un examen pentru ... (vezi toată discuția)
Salariul bibliotecarului cu studii superioare cameliachivereanu cameliachivereanu Buna ziua! Am rugamintea de a ma lamuri in urmatoarea problema: lucrez de 31 de ani, din care, 21 de ani sunt in cadrul bibliotecii comunale, fiind angajata ... (vezi toată discuția)
Functie de conducere fara studii superioare? danae danae Lucrez intr-o biblioteca mare (300 angajati) si as vrea sa intreb daca este posibil ca la conducerea unui departament foare important sa fie numita o persoana ... (vezi toată discuția)