Buna ziua!
Va rog, ajutati-ma in urmatoarea problema: lucrez din anul 1987 iar, la data de 01. 08. 1996, lucrez la primaria din comuna, pe post de biblioteca (am venit prin transfer).In vara anului trecut, (2009), am absolvit si studiile superioare dar, nu de specialitate (biblioteconomie sau filologie). Va rog respectuos, sa-mi spuneti ce salariu ar trebui sa am? (brut, net, sporuri, impozite, reduceri etc.).
Nu v-as fi sacait cu problema aceasta dar, exista diferente semnificative intre salariile bibliotecarilor(care, intrunesc aceleasi conditii!), de la o comuna la alta. Deci, este vorba de bibliotecarul din biblioteca comunala, nu scolara.
Ceea ce stiu cu siguranta: bibliotecarului din biblioteca comunala i se poate asimila functia de sef de birou, poate avea spor de fidelitate, spor pentru conditii vatamatoare, spor de vechime. Ceea ce nu stiu sigur: pot avea spor pentru studii superioare, chiar daca nu sunt de specialitate (stiu ca, daca as fi avut, sporul era cu totul altul) si, nu stiu cu siguranta ce salariu de incadrare are sau ar trebui sa aiba un bibliotecar angajat intro biblioteca publica comunala, in situatia in care sunt singurul angajat al bibliotecii.
Va multumesc!