avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi
Forum Activitate BIRSAN-ALINA

Activitate BIRSAN-ALINA

Răspuns la discuția Cadastrare gratuita
Am inteles
Buna ziua, vreau sa stiu daca a intrat in vigoare Proiectul national de cadastru si carte funciara , in care toate cladirile si terenurile vor fi inregistrate gratuit, si daca acesr lucru cuprinde si documentatia in sine. Deoarece de la ANCPI - Neamt, sustin ca acest lucru nu a intrat in vigoare.
Răspuns la discuția Violenta in familie
nu sunt si copii, ei deja fiind majori (fiecare are familie), si tocmai din acest motiv situatia a devenit din ce in ce mai critica, eu ramanand singura, si nu stiu ce sa mai fac. Mentionez ca din februarie anul trecut suntem si divortati (fara partaj), si de atunci incerc sa vand apartamentul in care locuim, dar el refuza categoric.
Răspuns la discuția Violenta in familie
Sa inteleg ca orice instanta ar putea emite acest ordin de evacuare? Insist, deoarece am vrut sa pun un avocat si acesta a sustinut ca instanta nu va evacua sotul daca acesta nu dovedeste ca are unde locui, el, intradevar,neavand unde locui.
Buna ziua, cf legii217/2003 - evacuarea temporara a agresorului din locuinta familiei, indiferent daca acesta este titularul dreptului de proprietate; poate fi pusa in aplicare chiar daca agresorul nu are unde locui dupa evacuare? Asa mi s-a spus de catre un avocat, ca nici o instanta nu va evacua un agresor daca acesta nu dovedeste ca are unde locui. Eu nu am gasit in lege sa se mentioneze acest lucru. Va rog sa-mi dati un raspuns clar, pana nu e prea tarziu.