avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cadastrare gratuita
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cadastrare gratuita

Buna ziua, vreau sa stiu daca a intrat in vigoare Proiectul national de cadastru si carte funciara , in care toate cladirile si terenurile vor fi inregistrate gratuit, si daca acesr lucru cuprinde si documentatia in sine. Deoarece de la ANCPI - Neamt, sustin ca acest lucru nu a intrat in vigoare.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 11:57, 4 Iunie 2015
Legea a intrat in vigoare.
Banii nu au venit. Pana in 2020 poate ajung si in Neamt.
Am inteles
Actualmente exista un numar limitat de UAT care au intrat in primul esalon, respectiv au primit fondurile aferente realizarii cadastrului prin suportarea costurilor de catre stat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cadastru gratuit Adriana68 Adriana68 Prin actul normativ aplicabil din 6 mai, inteleg ca terenurile şi clădirile din toată ţara vor fi înregistrate gratuit. As vrea sa stiu daca exista ... (vezi toată discuția)
Carte funciara VIOPAUN VIOPAUN Buna ziua, Am rugaminte sa ma informati daca exista o lege prin care avem dreptul sa facem carte funciara pentru locuinta fara ... (vezi toată discuția)
Cadastru gratuit Ionita2205 Ionita2205 Buna ziua! Ieri s-a anuntat ca pana in 2023 se va face gratuit cadastrarea tuturor cladirilor. Eu sunt cu actele in derulare si va intreb daca o sa beneficiez ... (vezi toată discuția)