avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 922 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cadastru gratuit
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cadastru gratuit

Prin actul normativ aplicabil din 6 mai, inteleg ca terenurile şi clădirile din toată ţara vor fi înregistrate gratuit.
As vrea sa stiu daca exista metodologia de aplicare si unde ar trebui sa ma adresez sa mi-l pot face mai repede ?

Multumesc,
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 17:41, 4 Iunie 2015
Da, intre anii 2015 si 2020.
Aveti rabdare sa se aloce si bani pt. aceasta actiune.
Initial trebuie sa va adresati la UAT responsabila domiciliului unde intentionati realizarea cadastrului pentru a va informa daca unitatea se afla in primul esalon care beneficiaza deja de fonduri pentru realizarea gratuita a cadastrului
In cazul in care nu se afla in primul esalon si ma grabesc, inseamna ca trebuie sa platesc ?
Multumesc,
Daca UAT responsabila domiciliului unde intentionati realizarea cadastrului nu are alocate fonduri de la buget,inseamna ca dvs suportati c/v cadastru

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cadastru gratuit solaru solaru Vreau sa vand un apartament, si trebuie facut cadastru pentru inscrierea in cartea funciara a imobilului. Prin HG nr. 294/2015 am inteles ca se face ... (vezi toată discuția)
Cadastru gratuit Ionita2205 Ionita2205 Buna ziua! Ieri s-a anuntat ca pana in 2023 se va face gratuit cadastrarea tuturor cladirilor. Eu sunt cu actele in derulare si va intreb daca o sa beneficiez ... (vezi toată discuția)
Cadastrare gratuita BIRSAN-ALINA BIRSAN-ALINA Buna ziua, vreau sa stiu daca a intrat in vigoare Proiectul national de cadastru si carte funciara , in care toate cladirile si terenurile vor fi inregistrate ... (vezi toată discuția)