avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Carte funciara
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Carte funciara

Buna ziua,

Am rugaminte sa ma informati daca exista o lege prin care avem dreptul sa facem carte funciara pentru locuinta fara costuri?

Multumesc.#-o

Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 10:05, 30 August 2015
Exista implementat si demarat program national pentru executarea gratuita a masuratorilor cadastrale ,dar programul se deruleaza pana in 2024
Actualmente exista un numar redus de UAT care au intrat in primul esalon si au primit fondurile aferente
Interesati-va la oficiul de cadastru local daca a primit fonduri si executa gratuit cadastrul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cadastru si carte funciara ninasave ninasave Buna seara In urma succesiunii mama si un frate al dansei au ramas cu casa si o parcela de pamant in indiviziune . Unde se pot adresa pentru efectuarea ... (vezi toată discuția)
Cadastru gratuit solaru solaru Vreau sa vand un apartament, si trebuie facut cadastru pentru inscrierea in cartea funciara a imobilului. Prin HG nr. 294/2015 am inteles ca se face ... (vezi toată discuția)
Cadastrare gratuita BIRSAN-ALINA BIRSAN-ALINA Buna ziua, vreau sa stiu daca a intrat in vigoare Proiectul national de cadastru si carte funciara , in care toate cladirile si terenurile vor fi inregistrate ... (vezi toată discuția)