avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 810 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cadastru si carte funciara
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cadastru si carte funciara

Buna seara
In urma succesiunii mama si un frate al dansei au ramas cu casa si o parcela de pamant in indiviziune . Unde se pot adresa pentru efectuarea cadastrului si cartii funciare pentru casa si curte ,gratuit ,pentru ca am citit ca aceste acte se pot face gratuit pentru ca vor sa se desparta in acte . Mentionez ca sunt din Alexandria jud Teleorman . Multumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 08:29, 2 Septembrie 2015
Cadastrul si intabularea se realizeaza la autoritatea oficiului de cadastru si publicitate imobiliara locala
Gratuitatea cadastrului reprezinta o prevedere legislativa care urmeaza sa se implementeze pe intreg teritoriul national pana in 2024
Actualmente exista un grup restrans de UAT care au intrat in primul esalon si au primit fondurile aferente efectuarii in mod gratuit a masuratorilor cadastrale

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carte funciara VIOPAUN VIOPAUN Buna ziua, Am rugaminte sa ma informati daca exista o lege prin care avem dreptul sa facem carte funciara pentru locuinta fara ... (vezi toată discuția)
Programul de intabulare gratis costi11 costi11 Stie cineva ceva despre acest program? As dori sa intabulez niste terenuri.Multumesc mult (vezi toată discuția)
Cadastru si intabulare Carmen Dumitrescu Carmen Dumitrescu Va rog sa-mi spuneti cum pot beneficia de prevederile H.G.nr.294/2015 pentru a face un cadastru si intabulare gratuit? Va multumesc! (vezi toată discuția)