avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 714 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Programul de intabulare gratis
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Programul de intabulare gratis

Stie cineva ceva despre acest program? As dori sa intabulez niste terenuri.Multumesc mult
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 22:52, 23 Iunie 2015
Nu exista dispozitie in vigoare care sa prvada gratuitatea intabularii dreptului de proprietate
Exista demarat programul gratuit de cadastru,dar care urmeaza sa se implementeze la nivelul tuturor UAT pana in 2024
Actualmente exista un numar limitat de UAT care asigura gratuit cadastrul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intabulare gratuita blod blod In ce conditii intabularile pot fi facute gratuit? Exista aceasta posibilitate? (vezi toată discuția)
Cadastru gratuit in baza hg 294/2015 Janina71 Janina71 Am un apartament dobandit prin hotarare judecatoreasca definitiva si vreau sa stiu daca se poate face cadastru gratuit in baza HG 294/2015. Va multumesc (vezi toată discuția)
Cadastru si intabulare Carmen Dumitrescu Carmen Dumitrescu Va rog sa-mi spuneti cum pot beneficia de prevederile H.G.nr.294/2015 pentru a face un cadastru si intabulare gratuit? Va multumesc! (vezi toată discuția)