avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 834 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Cadastru gratuit in baza HG 294/2015
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Cadastru gratuit in baza HG 294/2015

Am un apartament dobandit prin hotarare judecatoreasca definitiva si vreau sa stiu daca se poate face cadastru gratuit in baza HG 294/2015. Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Janina71 , utilizator 06:40, 14 Iunie 2015
Cadastrul gratuit se poate realiza numai prin UAT care au intrat in primul esalon,respectiv care au primit finantare
Actualmente exista dispozitie legala care prevede gratuitatea executarii cadastrului,dar ...care urmeaza sa se aplice la nivel national pana in 2024
Va puteti interesa direct la UAT local daca acesta a intrat in primul esalon ,daca a primit finantarea
Multumesc pentru raspuns, ma voi interesa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cadastru si intabulare Carmen Dumitrescu Carmen Dumitrescu Va rog sa-mi spuneti cum pot beneficia de prevederile H.G.nr.294/2015 pentru a face un cadastru si intabulare gratuit? Va multumesc! (vezi toată discuția)
Cadastru si carte funciara ninasave ninasave Buna seara In urma succesiunii mama si un frate al dansei au ramas cu casa si o parcela de pamant in indiviziune . Unde se pot adresa pentru efectuarea ... (vezi toată discuția)
Cadastru gratuit solaru solaru Vreau sa vand un apartament, si trebuie facut cadastru pentru inscrierea in cartea funciara a imobilului. Prin HG nr. 294/2015 am inteles ca se face ... (vezi toată discuția)