avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 868 soluții astăzi
Forum Activitate melaniza

Activitate melaniza

nu am formulat si intentat nici o plangere ,am dori o cale cu cat mai putine costuri si drumuri pentru noi ,deoarece banii de acum sa ajunga pentru ingrijirea mamei ,de asta nu stim nici macar de unde sa incepem
buna,inca nu am formulat nimic
Buna,mama a fost lovita pe trecerea de pietoni de un sofer care, culmea ,se afla in depasire ,mama are osul de sub genunghi -tibia -infundata ,nu se poate opera ca are 72 de ani(osteoporoza si cardiaca) picior imobilizat in ghips pe 8-10 saptamani dupa care se cere o orteza fixa pe care o va folosi 8-10 sapt fara sa puna jos piciorul ,vindecabil partial in 4-5 luni dupa care zice medicul ca mai vedem ....,avem certificat de la IML initial ca o sa fie actualizat .as dori sa stiu cum ar fi mai bine ,sa dau soferul in judecata cu un avocat sau asiguratorul soferului ,nu stiu cam de unde sa incep cu aceasta situatie .va rog sa ma indrumati.multumesc
Răspuns la discuția Succesiune dupa bunicul
multumesc.as mai intreba :am un bilet de externare de la chirurgul care a operat-o in care scrie "dementa forma usoara" l-as putea folosi in instanta la nevoie ?
Răspuns la discuția Succesiune dupa bunicul
puteti explica mai detaliat nu inteleg la ce procedura va referiti.multumesc
Buna ziua ,as dori un sfat :bunicul meu decedat in 2003 in urma lui ramane sotia (bunica )cu 2 baieti(tata si inca un frate) care la randul lor decedeaza in 2011 si 2005,in urma lor ramanem mostenitori :bunica de 84 ani ,eu una din nepoate ,mama mea si inca doi copii din partea fratelui lui tata cu mama lor.Nu a fost facuta nici o succesiune pana in acest moment.verisoara mea doreste sa faca succesiunea ca sa poata ramane mostenitoare majoritara cu ajutorul partii lui bunica care pe moment este internata intr-un camin de batrani(mentionez ca din 2011 -2 ani an avut grija de bunica fara pretentii materiale,dar ea fiind batrana si usor influentabila -putin senila la 84 ani-vrea sa isi lase partea ei mostenire celeilalte nepoate) .eu doresc sa facem succesiunea doar dupa moartea bunicii ca ea sa nu poata lasa partea din mostenire altora,casa si terenul aferent sa fie impartit conform legii.ma pot opune succesiunii sau pot sa fac ceva pentru a impiedica verisoara si planul ei?
Discuție Declaratia 220
Buna ziua,sunt Intreprindere Individuala,am inceput in 2011 ,trbuie sa depun declaratia 220 pe 2012 in functie de veniturile din anul trecut,concret am obtinut din vanzari suma de aprox. 2500 lei am cheltuit (pe marfa si infiintare firma) aprox 5000 de lei si am ramas cu minus la rulaj,ce suma ar trebui sa declar in declaratia 220 pe 2012?multumesc