avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 599 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Important -Buna,mama a fost lovita pe trecerea de ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Important -Buna,mama a fost lovita pe trecerea de pietoni de un sofer care, ...

Buna,mama a fost lovita pe trecerea de pietoni de un sofer care, culmea ,se afla in depasire ,mama are osul de sub genunghi -tibia -infundata ,nu se poate opera ca are 72 de ani(osteoporoza si cardiaca) picior imobilizat in ghips pe 8-10 saptamani dupa care se cere o orteza fixa pe care o va folosi 8-10 sapt fara sa puna jos piciorul ,vindecabil partial in 4-5 luni dupa care zice medicul ca mai vedem ....,avem certificat de la IML initial ca o sa fie actualizat .as dori sa stiu cum ar fi mai bine ,sa dau soferul in judecata cu un avocat sau asiguratorul soferului ,nu stiu cam de unde sa incep cu aceasta situatie .va rog sa ma indrumati.multumesc
Cel mai recent răspuns: Alexandra Dogaru , Avocat 18:59, 19 Mai 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua!
Ati formulat plangerea penala?
Plangerea penala se formuleaza impotriva soferului, asiguratorul putand avea calitatea de parte responsabila civilmente.
Indicat ar fi sa apelati la serviciile unui avocat.
buna,inca nu am formulat nimic
nu am formulat si intentat nici o plangere ,am dori o cale cu cat mai putine costuri si drumuri pentru noi ,deoarece banii de acum sa ajunga pentru ingrijirea mamei ,de asta nu stim nici macar de unde sa incepem
Ar trebui sa luați legătura cu un avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident rutier,plangere magda06 magda06 am nevoie de niste sfaturi pt ca nu stiu cum trebuie sa procedam sa fie mai bine pt sotul meu....sotul meu a avut acum cateva zile un accident rutier ia ... (vezi toată discuția)
Accident rutier cu lovire pieton user551 user551 Am fost implicat intr-un accident rutier eu fiind vinovat de producerea acestuia. Mai exact am lovit din spate un autoturism care oprise la trecerea de ... (vezi toată discuția)
Zile de ingrijiri medicale CaTiXX CaTiXX Buna ziua, din pacate am avut nenorocirea de a avea un accident la trecerea de pietoni, victima a avut fractura la tibie, a avut 8 zile de spitalizare, o ... (vezi toată discuția)