avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1158 soluții astăzi
Forum Activitate SimoM

Activitate SimoM

Dar o firma de tip C.AR. poate apela la o firma de recuperari?
Dar firmele de tip C.A.R. pot apela la firme de recuperare? Sau doar bancile? Sunt dispusa eu, ca girant care este in stare sa piarda mult mai mult, costurile necesare.
Nu a primit si institutia in care lucram instiintare, doar noi, girantii. De fapt imprumutul este facut la un C.A.R, nu de la banca. Cei de acolo au zis ca ne mai pot pasui putin, doar cat sa convingem respectiva persoana sa plateasca. Numai ca respectiva nu raspunde la usa, la telefoane, la mailuri. Si-a schimbat locul de munca (si domeniul, chiar) si nu a anuntat C.A.Rul. Nu stim cum putem s-o convingem!
florinmarginean a scris:

Buna, as vrea sa ma ajute cineva daca e posibil. In urma cu doi ani am fost girant la cineva si nici in momentul de fata nu mi-am recuperat banii. Ce sa fac, pot sa merg in instanta ?

Eu ieri am primit plicul prin care sunt instiintata ca in 10 zile mi se va propri din salariu, fiindca d-na unde am fost giranta nu a platit ratele. Pot face de pe acum ceva, sa nu mai fie nevoie sa mi se opreasca din salariu? Poate fi constransa respectiva cumva sa-si plateasca datoriile?