avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 530 soluții astăzi
Forum Activitate danielagrig

Activitate danielagrig

a aflat cand medicul de familie i-a cerut sa aduca adeverinta de la Casa de Asigurari de Sanatate.Acolo i s-a spus sa aduca adeverinta de venit pe ultimii 5 ani de la circa financiara.La circa financiara figura cu acest venit si anume suma rezultata din vanzarea apartamentului si asa la Casa de Asigurari i s-a calculat ca are de platit 3000 lei si 2000 lei penalizari.Cum am mai spus banii de pe apartament i-am folosit si inca am mai adaugat ca sa ne construim o casa in care stam 5 persoane dintre care o pensionara,o somera 2 copii minori si un salariat.Ma intreb daca nu poate platii banii ce se intampla?nu mai poate merge la medic in calitate de asigurat?
inteleg ca e un impozit pe venit dar daca se face dovada ca nu e venit?banii respectivi au fost folositi la constructia casei in care locuim acum
mama mea pensionara fiind a vandut apartamentul proprietate personala in data de 13 06.2008 si cu stupoare a aflat deabea in 2011 ca are de platit la casa de sanatate cam 5000 de lei desi vanzarea s-a facut la notar nu a fost informata de nimeni.este beneficiara a legii 102(refugiat) nu stiu daca trebuie in mod legal sa plateasca acesti bani.va rog sa ma ajutati si va multumesc anticipat.