avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 922 soluții astăzi
Forum Activitate biancaenache

Activitate biancaenache

Suprafata locuibila este identica.Dimensiunea tevilor,hidraulic vorbind este imposibil sa fie identica.Adica la parter tevile sunt mai mari(ca si diametru ma refer) pentru ca daca sa baga presiune pe tevi si jos ai tevile cu un diametru mai mic exista riscul sa se sparga
Acum nu inteleg ceva.In scara nu au fost niciodata repartitoare.Doar contoarul gigacalorimetrului.Suma datorata pe incalzirea de la tevi a fost din perioada dec 2009-feb 2010.Acum nu inteleg cum s-a calculat totul deoarece pt aceeasi coloana(parter,et 1...et 4) sumele difera enorm(diferente fff mari).Mentionez ca pe intreaga coloana nimeni nu mai este racordat la CET
Ceva similar am patit si eu.Fiind la etajul 3 plateam la fel de mult ca si vecinul de la etajul 2 dar cei de la parter si et 1 plateau mai putin de jumatate.Cum este posibil?Pe aceeasi coloana la et 2 si 3 vine mai mult agent termic?Cand a fost publicat in monitorul oficial ca persoanele cu CT trebuie sa plateasca agentul termin de pe tevile ce trec prin apartament?

Conform Ordinului 343/2010 publicat in M.O. nr 501 din 20 iulie 2010.Paradoxal este ca eu am primit o factura cu aceasta calculare a incalzirii(avand CT) din dec 2009-feb 2010 iar din iulie 2010 teava pt agent termic a fost sigilata pt toata coloana.Eu pe ce baza sa platesc?Plus ca s-a ajuns ca penalitatile sa depaseasca acea suma.