avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 384 soluții astăzi
Forum Activitate popina_marius

Activitate popina_marius

Răspuns la discuția Art. 85, alin. (1) Cod rutier
in legatura cu situatia permisului de conducere imi puteti spune ceva ? De el depind in proportie 99%, Pe ce perioada se poate suspenda ?
Răspuns la discuția Art. 85, alin. (1) Cod rutier
va mentionez faptul ca a doua zi am facut rar, am platit taxa de poluare si am luat nr definitive la masina.Am fost sfatuit ca sa ma duc cu un avocat cand voi fi chemat la pol in timp de 14 zile pt a da o noua declaratie si sa fac copii dupa certif de autenticitate exp si actele care arata faptul ca am inscris asina a doua zi
Buna Ziua, mi-a expirat certificatul de autenticitate care e valabil 60 zile si drept urmare am fost nevoit sa-mi fac o noua programare la rar pt a-mi putea inmatricula autoutilitara definitiv. Fiind aglomeratie mare am fost programat in data de 20.01.2012 . Intre timp nr provizorii au exp in data de 06.01.2012 si automat nu am mai putut sa circul cu masina.In data 19.01.2012 a plecat sa duc masina la rar pt a doua zi si am fost oprit de un echipaj de pol care mi-a ridicat carnetul si m-a condus la pol.Acolo am dat o declaratie si mi sa adus la cunostinta ca o sa mi se intocmeasca dosar penal pt conducerea unui auto neinmatriculat . Mi sa spus ca dovada pe care mi-au dat-o se prelungeste pe toata durata anchetei dupa care la solutionarea dosarului penal o sa mi se dea o amenda si permisul o sa-mi fie suspendat. Ce pot face pt o sanctiune mai usoara .Mentionez ca nu am mai avut alte abateri si depind in mare masura de permis deoarece nu am alta sursa de venit si am doi copii minori Ce amenda risc si daca mi se poate anula permisul de conducere. Va multumesc anticipat