avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 418 soluții astăzi
Forum Activitate DanCcm

Activitate DanCcm

Buna ziua . Zilele trecute mi-a venit acasa impozitul cu o valoare de 1.000 ron pentru amenda contraventionala . Am ramas surprins de suma si nu imi puteam explica ... Am fost la taxe si impozite si am aflat ca era o amenda din februarie 2011. Mi-am luat o copie a P.V , unde scrie ca la data respectiva fiind sub influenta alcoolului am participat la scandal impreuna cu X . Si am adresat injurii si amenintari organelor de politie care venisera sa aplaneze situatia . P.V nu este semnat de mine . Scrie ca refuz sa semnez si inconinuare adresez injurii si amenintari . Si de fata este martorul X .

Asa .. Defapt ce s-a intamplat e ca ieseam dintr`un club din centrul istoric cu un prieten la 7 dim . Si ne`au oprit 2 politisti sa ne legitimam . Fiind ametit ne`am luat "converstatii" .. ca pentru ce sa ne legitimam , am facut ceva?? , daca nu vrea ?? .. cand acestia (politisti) au zis hai la sectie. si am refuzat . Atunci a inceput distractia au inceput sa traga de noi sa mergem la sectie . Intr`un final dupa ce n`au "incalzit" am ajuns la sectie . Sectia fiind cea dupa str Selari daca stiti . Adica 1 camera mai mare cu pereti de termopan unde nu era nimeni decat noi 2 si ei 2 . Le`am dat buletinele si au scris procesul verbal , care nu au vrut sa ni-l arate. Dupa care ne`au dat drumul . Nu a fost nici un martor sa vada ca refuz sa semnez P.V

Timp de 1 an nu mi`a venit nimic acasa sa ma instiinteze ca am luat amenda .

Se mai poate face ceva ??

Va multumesc anticipat .