Buna ziua . Zilele trecute mi-a venit acasa impozitul cu o valoare de 1.000 ron pentru amenda contraventionala . Am ramas surprins de suma si nu imi puteam explica ... Am fost la taxe si impozite si am aflat ca era o amenda din februarie 2011. Mi-am luat o copie a P.V , unde scrie ca la data respectiva fiind sub influenta alcoolului am participat la scandal impreuna cu X . Si am adresat injurii si amenintari organelor de politie care venisera sa aplaneze situatia . P.V nu este semnat de mine . Scrie ca refuz sa semnez si inconinuare adresez injurii si amenintari . Si de fata este martorul X .
Asa .. Defapt ce s-a intamplat e ca ieseam dintr`un club din centrul istoric cu un prieten la 7 dim . Si ne`au oprit 2 politisti sa ne legitimam . Fiind ametit ne`am luat "converstatii" .. ca pentru ce sa ne legitimam , am facut ceva?? , daca nu vrea ?? .. cand acestia (politisti) au zis hai la sectie. si am refuzat . Atunci a inceput distractia au inceput sa traga de noi sa mergem la sectie . Intr`un final dupa ce n`au "incalzit" am ajuns la sectie . Sectia fiind cea dupa str Selari daca stiti . Adica 1 camera mai mare cu pereti de termopan unde nu era nimeni decat noi 2 si ei 2 . Le`am dat buletinele si au scris procesul verbal , care nu au vrut sa ni-l arate. Dupa care ne`au dat drumul . Nu a fost nici un martor sa vada ca refuz sa semnez P.V
Timp de 1 an nu mi`a venit nimic acasa sa ma instiinteze ca am luat amenda .
Art. 31 din Legea 2-2001 prevede:"ART. 31
(1) Împotriva procesului-verbal de constatare a contravenţiei şi de aplicare a sancţiunii se poate face plângere în termen de 15 zile de la data înmânării sau comunicării acestuia". Am inteles ca doar zilele trecute ati luat cunostinta de continutul p.v., ca atare, daca n-au trecut 15 zile, puteti sa-l contestati.
Daca nu ati semnat de primire ,nu exista dovada ca vi sa adus la cunostinta si in alt mod,faceti cerere la serv taxe si impozite pentru o copie a pv apoi contestatie la instanta motivind ca abia acum ati luat la cunostinta existenta pv
Abuz in serviciu
tot60
Dupa ce un amic, a fost legitimat de un politist de la I..J.P, ia trecut datele de identitate in carnetel si a plecat. Probabil dupa ce a ajuns la birou, ... (vezi toată discuția)