vreau sa cumpar o casa cu actuala sotie.santem casatoriti de 8 ani si avem impreuna 2 copii.din casatoria anterioara an un copil.va rog sa imi spuneti cum sa procedez la cumparare atunci cand intabul deoarece copilului din casatoria anterioara sa nu aiba nici un fel de drept la casa sau teren atat cat sant in viata ,cat si dupa moartea mea,sa nu poata sami pretinda parte din casa sau din teren.vreau ca ceea ce cumpar sa ramana la cei 2 copii pe care-i am cu actuala sotie.(binenteles dupa moartea mea si-a sotiei sa nu poata sa-i atace pe cei 2 copii).va multumesc.muresan florian.
am un baiat dintro casatorie anterioara,de 8 ani sant casatorit si am cu actuala sotie 2 copii.sotia nu lucreaza si sant singurul intretinator al familiei.sant angajat si am un salar net de 777 ron.va rog sami spuneti cat se cuvine dupa lege sa platese pensie de intretinere baiatului din casatoria anterioara.lucrez ca sofer si am o diurna zilnica .va rog sami spuneti daca din diurna statul ma poate obliga sa platesc ceva in plus. va multumesc anticipat.cu respect .muresan florian.