Va multumesc pentru raspuns. Asta se face la registratura judecatoriei?Exista un formular special?Sunt ceva taxe de achitat? As dori sa rezolv cat de repede se poate, pentru ca mama lor vrea sa plece la munca in strainatate(cel putin pe perioda vacantei de vara a copiilor daca nu definitiv)si nu as dori ca copiii mei sa fie chemati iar, in timpul vacantei de catre bunici (parintii fostei) sa locuiasca la ei. Sunt convins ca se va opune unei astfel de situatie si va incerca sa-mi ingreuneze demersurile in acest sens, mai ales ca mi-a facut si plangere pentru neplata pensiei alimentare, cu atat mai mult ca are nevoi de bani pentru plecarea ei in strainatate.Dosarul inca nu a fost inaintat la parchet. Va multumesc anticipat.
As vrea sa ma ajutati si sa ma sfatuiti cum trebuie sa procedez sau care sunt demersurile care trebuie sa le urmez, sa obtin tutela asupra copiilor mei,. aflati in prezent sub tutela fostei sotii. Cel mare are 15 ani, cel mijlociu are 11 si al treilea 7 ani.Primii doi vor sa locuiasca la tata (cu mine) si vrem sa ne rezolvam acesta problema.Va multumesc si revin cu mai multe detalii daca se vor cere.