avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 305 soluții astăzi
Forum Activitate ionut_84

Activitate ionut_84

Eu am intrat aici doar sa intreb, pentru ca aveam cam multe nelamuriri.

Eu pot sa lucrez la alta firma, si sa am SSM la alta? Cu toate ca am inteles ca nu este legal si corect. Multumesc
Am o alta intrebare (sper ca nu sunt prea stresant) :)

Momentan la firma la care am lucrat ca inginer constructor, am ramas doar responsabil cu SSM, dar acum daca o sa ma angajez la alta firma de constructii, si cei de acolo vor avea nevoie de un responsabil cu SSM (adica de mine), ce fac cu firma la care sunt momentan? trebuie sa-mi bag demisia, nu? Multumesc
Nu ma simt jignit, nu am zis asta, am intrebat pt ca nu stiam, si multumesc ca mi-ati raspuns, meseria mea de baza este inginer constructor, dar in perioada asta stau acasa, de asta ma gandeam ca poate pot face protectia muncii la mai multe firme. Multumesc
Multumesc pentru raspunsurile acordate, si in caz ca am pe cineva care ma poate angaja in dreptul unei firme, ca "RESPONSABIL SSM" ce salariu ar trebui sa mi se dea?

Multumesc
Buna ziua, anul trecut in vara am absolvit cursurile de 40 de ore in domeniul securitatii si sanatatii in munca, din toamna 2011, numai lucrez, si vreau sa ma angajez in domeniul SSM ca inspector, am terminat Facultatea de Mecanica, Craiova, sectia Constructii Civile, Industriale si Agricole, cu specializarea Inginer Constructor.

Intrebarile pe care le am sunt urmatoarele:

1) Pot lucra la mai multe firma ca Inspector SSM? La firma care am lucrat ca inginer, mi-am dat demisia, si am ramas doar cu semnarea protectiei muncii. Ce salariu ar trebui sa primesc (stiu este o intrebare idioata) dar sunt foarte ciudati fostii patroni, si nu ai cu cine sa te intelegi

2) Daca raspunsul de la intrebarea 1) este afirmativ, la cate firme ma pot angaja? Si cu cate ore pe saptamana?

3) Care este salariul minim pentru un Inspector SSM cu studii superioare?

Multumesc frumos pentru timpul acordat, astept raspunsurile d-voastra.