Multumesc pt "cuvintele de incurajare" ,daca toti am avea un coeficient de inteligenta ridicat , nu ar mai exista forum pe aceasta tema . E clar , in momentul in care voi termina contractul ,adaug actele necesare si bineinteles se face recalcularea , dar de ce sa astept 10 ani , ma intereseaza daca legea imi da dreptul sa cer recalcularea din cind in cind ,imi strica un ban in plus , oricit ar fi de putin ? Daca nu m-am facut inteles ,repet : datorita celor 24 ani de gr I -a si 35 ani vechime am iesit la pensie la 52 ani cu toate conditiile - si vechime si stagiu de cotizare complet.Dupa ce am iesit la pensie m-am angajat din nou,am deja 3 ani de contract , am sau nu dreptul sa adaug ceva banuti la pensia pe care o am ,sau astept pina la incheierea contractului. Multumesc .
Intrebare simpla si sper clara.La 52 ani, in anul 2008 am iesit la pensie, beneficiind de gr.I .Dupa un timp m-am angajat cu carte de munca la privat . Pot depune actele necesare din cind in cind pentru recalculare(sa zicem ca voi lucra inca 10 ani ,iar din doi ani in doi ani depun actele) se poate sau nu