avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 994 soluții astăzi
Forum Activitate genesis63

Activitate genesis63

Răspuns la discuția mod calcul caldura
Buna seara, scuze pentru insistenta..nu cred ca de aici vine problema, ci de la acel ,,factor de evaluare global", cu care se inmultesc indecsii..la mine sunt 2,4; 1,54; 5,78 (la cele 3 radiatoare otel tip ,,Dunafer" - asa e la ei in baza de date..desi astea au un ,,R" pe ele, ca si cum ar fi marca Romstal...- si ultimul 3,33 - asta e de fonta cu 16 elementi...
Iar consumul maxim la care s-a raportat-la un vecin de scara cu repartitor- a fost de 151 indecsi X 2,983 factor global=cca. 450 unitati consum...un radiator de 1734 wati cu SET=3,8284...
Mi-e si frica sa intru in calcule...dar parca e prea mare suma...or fi reali ,,factorii aia globali" ?, ca nu stiu de unde sa caut acei Kq...Kc...ai radiatoarelor...aia de amplasare Ka ii stiu ...sunt max. 1,05...
Răspuns la discuția mod calcul caldura
Luna decembrie-caldura la apart.2 camere+baie si bucatarie (renuntat la repartitoare !) 515 lei !!! calorifere:3 tip panou otel de 600/800/100; 600/1200/100; 600/400/60 si unul de fonta (clasic) cu 16 elementi : maxim de plata la apartam.echivalent CU REPARTITOARE - 227 lei.
Chiar atat de mare am SET-ul caloriferelor??? Ce alt element m-a urcat asa ,,sus" cu factura?
...In noiembrie am avut 309 lei...daca se aplica formula de la artic.17) din ,,Normele" ANRSC ce a variat in afara de acel ,,R max..."???