avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 765 soluții astăzi
Forum Activitate dorugion

Activitate dorugion

Răspuns la discuția posibil acuzat de angajator
Ei au facut inventarul la o saptamana dupa ce am fost dat afara fara ca eu sa fiu prezent plus ca pe langa mine ca vanzator mai erau inca 4 vanzatori adica ei sefii. pe mine ma intereseaza cum ma pot apara in caz ca.....
am luat 2000 lei din gestiune si acum ma scot gaura mai mult de cat ar trebui. daca se duc la politie ce patesc?
nu vreau sa para a gluma dar eu iau totul in serios. acum ce pot pati?
astazi am primit instiintare prin posta ca sunt in preaviz si ca mi se va desface contractul de munca incepand cu data de 24/02/2012 iar eu am fost dat afara pe 24/01/2012 fara a mi se mai permite sa vin la servici. ce e de facut?
nu am semnat nimic in afara de facturi si monetare si cand am preluat acum 2 ani si ceva
Vor sa imi bage pe gat niste posibile lipsuri. am vandut marfa fara acte la cererea lor si pe langa au mai fost si ei in magazin in ziua mea libera. Nu stiu daca ma reclama sau nu dar vreau sa fiu pregatit. La acel magazin sunt 2 randuri de chei si are 2 intrari. Eu am avut doar cheile din fata, cele din spate au fost la ei pt ca veneau noaptea si jucau carti pe bani intr-o camera a magazinului
Am fost angajat la o societate pana acum o saptamana cand am fost dat afara la sfarsitul programului cu pretextul ca mi-am insusuit o anumita suma de bani. mi s-au luat cheile de la magazin si mi s-a spus ca nu mai am ce cauta. Acum dupa o saptamana imi spune ca pune politia pe mine. au facut inventar fara mine. pe langa mine in magazin mai erau si patronii gestionari in ziua mea libera duminica. ce e de facut acum???