avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1148 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... posibil acuzat de angajator
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

posibil acuzat de angajator

Am fost angajat la o societate pana acum o saptamana cand am fost dat afara la sfarsitul programului cu pretextul ca mi-am insusuit o anumita suma de bani. mi s-au luat cheile de la magazin si mi s-a spus ca nu mai am ce cauta. Acum dupa o saptamana imi spune ca pune politia pe mine. au facut inventar fara mine. pe langa mine in magazin mai erau si patronii gestionari in ziua mea libera duminica. ce e de facut acum???
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:11, 16 Februarie 2012
asteptati sa vedeti daca va vor reclama
Vor sa imi bage pe gat niste posibile lipsuri. am vandut marfa fara acte la cererea lor si pe langa au mai fost si ei in magazin in ziua mea libera. Nu stiu daca ma reclama sau nu dar vreau sa fiu pregatit. La acel magazin sunt 2 randuri de chei si are 2 intrari. Eu am avut doar cheile din fata, cele din spate au fost la ei pt ca veneau noaptea si jucau carti pe bani intr-o camera a magazinului
nu prea cred ca are ce sa va faca. inventarul facut fara prezenta Dvs nu va este opozabil. acum depinde si ce ati semnat pe acolo ...
nu am semnat nimic in afara de facturi si monetare si cand am preluat acum 2 ani si ceva
astazi am primit instiintare prin posta ca sunt in preaviz si ca mi se va desface contractul de munca incepand cu data de 24/02/2012 iar eu am fost dat afara pe 24/01/2012 fara a mi se mai permite sa vin la servici. ce e de facut?

Alte discuții în legătură

Avertisment scris, codul muncii cristina jinaru cristina jinaru Buna ziua, As vrea sa intreb daca: - avertismentul scris dat unui angajat poate fi refuzat de catre acesta si daca poate fi contestat. Am gasit pareri ... (vezi toată discuția)
Probleme in gestiune urgent andreidamy andreidamy am lucrat la un magazin alimentar timp de 3 luni. cand am preluat gestiunea s-a facut un inventar dar nu am stiut rezultatul inventarului si nu am semnat nici ... (vezi toată discuția)
Cercetat pentru delapidare cry_ama cry_ama buna,am si eu niste nelamuriri..am o cunostiinta care este cercetata pentru delapidare.a lucrat la un magazin alimentar ca vanzator,acolo se primea marfa fara ... (vezi toată discuția)