Administratorul (SRL) refuza sa predea documentele contabile.
A refuzat, personal, primirea instiintarii privind expertiza; i-am comunicat-o prin posta cu confirmare de primire si n-am primit AR.
Efectuarea expertizei contabile s-a hotarat in Adunarea Generala si administratorul are cunostinta de aceasta hotarare intrucat a fost prezent.
In mod cert, trage de timp pt.intarzierea ducerii la indeplinire a obiectivului.
Ce alte demersuri putem face pt.obtinerea documentelor?
1. Femeia de servici
2. Cenzor
3. Presedinte neindemnizat,
4. Firma de administrare este anagajatul asociatiei cu contract prestari servicii.
Am primit NOTIFICARE
Dupa cum am spus si mai devreme, asociatia figureaza ca n-a depus declaratiile fiscale, in termenul prevazut de lege, desi avea obligatia depunerii conform evidentelor de la financiar.
Asociatia pe care o reprezint, in calitate de presedinte nou ales, figureaza ca n-a depus declaratiile fiscale din 2008.
Conform contractului cu firma de administrare, incheiat in 2008, valabil pana in 2009 si prelungit pana in 2010, "contributiile la bugetul de stat privind contractul de administare revin firmei de administrare, Asociatia neavand nici-o obligatie"
Este posibil ca firma de administrare a asociatiei de proprietari sa fi depus declaratiile fiscale dar, sa figureze la financiar ca nu le-a depus?