avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 383 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general expertiza financiar contabila
Discuție deschisă în Contabilitate în general

expertiza financiar contabila

Administratorul (SRL) refuza sa predea documentele contabile.
A refuzat, personal, primirea instiintarii privind expertiza; i-am comunicat-o prin posta cu confirmare de primire si n-am primit AR.
Efectuarea expertizei contabile s-a hotarat in Adunarea Generala si administratorul are cunostinta de aceasta hotarare intrucat a fost prezent.
In mod cert, trage de timp pt.intarzierea ducerii la indeplinire a obiectivului.
Ce alte demersuri putem face pt.obtinerea documentelor?

Alte discuții în legătură

Posibilitatile verificarii documentelor din contabilitatea asociatiei de proprietari- expertiza contabila sesa10 sesa10 Am primit o rugaminte de la unul dintre proprietarii ce se considera inselat de administratorul asociatiei de proprietari. Pentru ca si eu ma numar printre ... (vezi toată discuția)
Procedura predare /primire presedintie asociatie proprietari teisoara teisoara Buna ziua, am povestit in alte topicuri cum nu reusim sa gasim 500 000 ron ei regasindu-se la activ intr-o sit.cu denumirea penalitati necalculate.Intre ... (vezi toată discuția)
Expertiza consuello consuello Buna ziua, va rog, daca se poate, sa imi confirmati/infirmati urmatoarea idee : - expertul desemnat de instanta trebuie sa se raporteze strict la ... (vezi toată discuția)