sesa10 a scris:
Am primit o rugaminte de la unul dintre proprietarii ce se considera inselat de administratorul asociatiei de proprietari.
Ce rugaminte ati primit?
Pentru ca si eu ma numar printre acestia, si ma ocup de organizarea unei Adunari Generale Extraordinare avand ca tema principala demiterea presedintelui de asociatie, si alegerea unui nou Cex, postez aceasta intrebare si anume:
Exista posibilitatea ca locatarii sa plateasca expertiza contabila, pentru a verifica documentele asociatiei pe ultimii 3 ani ?
Adica sunteti si dumneavoastra printre cei nemultumiti din cate inteleg. Daca va ocupati de convocarea si organizarea unei adunari generale va sugerez sa propuneti pe ordinea de zi "alegerea organelor de conducere" si nu "demiterea presedintelui". Asa evitati poate conflictele si actualul presedinte poate participa la adunare, pot candidat atat actualul cat si altii... iar majoritatea va alege. Prin alegerea altui presedinte in aceasta adunare, actualul nu mai este presedintele si gata.
Sigur ca daca hotarati efectuarea unei expertize, contactati un expert iar costul expertizei va fi suportat de toti proprietarii ca orice serviciu facut de cineva pentru asociatie.
Mi s-a spus ca este o echipa de mai multi experti contabili, si ca ar costa in jur de 2500 Ron ?
Nu e vorba de vreo echipa ci de o organizatie, un organism format din experti contabili si contabili autorizati. Se numeste CECCAR, despre care puteti afla mai multe pe adresa:
[ link extern ] /
Luati legatura cu un expert, stabiliti o intalnire, explicati-i care sunt problemele de verificat...., negociati pretul, platiti un avans....