avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 711 soluții astăzi
Forum Activitate lelena_b

Activitate lelena_b

Răspuns la discuția cheltuieli deductibile
e cam complicat formulat. adica nu intra ca eu nu inteleg?
Răspuns la discuția cheltuieli deductibile
si daca iau iarasi masina inapoi in comodat pe cabinet? am renuntat la contractul de comodat cred ca in 2009, cand s-a modificat codul fiscal si la controalele de la finante unor colegoi le-au fost scoase bonurile pe motiv ca nu mai intra. mai concret s-a spus ca intra doar deplasaruile in timpul serviciului si in interes de serviciu
locuiesc la 37 km de localitatea in care am locul de munca si momentan fac naveta(nu zilnic) cu masina personala(o perioada a fost data in comodat cabinetului medical individual propriu). pot introduce bonurile de benzina in contabilitate la cheltuieli deductibile?
in august 2010 am achizitionat un autoturism nou de la reprezentanta Nissan, pt care am fost nevoiti sa platim o taxa destul de mare(in jur de 2800 lei) de poluare sau prima inmatriculare. in cursul lunii decembrie am auzit la televizor ca acea taxa poate fi recuperata legal. daca e adevarat cum se poate face asta?
Răspuns la discuția Angajare somer absolvent
legat de "angajare somer absolvent",va multumesc pt raspunsul foarte rapid. asa stiam si eu,si asa mi s-a spus si de la AJOFM M. Ciuc astazi cand am sunat , dar ea(asistenta) spune ca cineva a informat-o ca daca isi da demisia va fi ea obligata sa restituie acei bani. pt demisie trebuie precizat un motiv? e conditionata aceasta nerestituire a banilor in cazul demisiei, de angajarea ei obligatorie in alt loc in termen de o luna sau alte termene?
am angajat in 2010 o asistenta aflata la momentul respectiv in somaj, dupa terminarea postlicealei, pe perioada nedeterminata. am primit un an de zile lunar o suma de bani. ce se intampla daca asistenta vrea sa plece(din cate stiu eu era conditia ca sa nu se desfaca contractul o perioada de minim 3 ani)? cum e preferabil sa-si dea demisia sau sa-i desfac eu contractul de munca?
astept raspuns cat de repede. multumesc!