avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 769 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... recuperara taxa poluare
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

recuperara taxa poluare

in august 2010 am achizitionat un autoturism nou de la reprezentanta Nissan, pt care am fost nevoiti sa platim o taxa destul de mare(in jur de 2800 lei) de poluare sau prima inmatriculare. in cursul lunii decembrie am auzit la televizor ca acea taxa poate fi recuperata legal. daca e adevarat cum se poate face asta?
Cel mai recent răspuns: cristinaruxanda , utilizator 19:38, 1 Februarie 2012
~ Conținut șters la cerere ~
Cred ca: in instanta obtii taxa platita + indexata cu indice inflatie iar facand cerere la ANAF obtii diferenta dintre ce ai platit atunci si calculul dupa metoda recenta
Ptr auto noi ,cumparate din RO din cate cunosc nu se poate recupera taxa.Incercati poate va returneaza acei pana in 25% ,cu toate ca la 2800 ron probabil ca nu aveti nimic de luat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Timbru de mediu laur50 laur50 As dori sa cumpar un autoturism rulat, marca Nissan, inmatriculat prima data in Romania (nou fiind) in 25.03.2010. Am studiat legislatia in domeniu, de la L ... (vezi toată discuția)
Platesc taxa de mediu? radupr radupr Buna seara, va retin atentia cu mai multe intrebari. In anul 2012 am achizitionat o masina productie 2005, inmatriculata prima data in Romania in august ... (vezi toată discuția)
Taxa poluare 2010 vivi.sarbu vivi.sarbu Am cumparat o masina noua, din Romania (reprezentanta) in 2010, am platit la trezorerie taza de poluare. Referitor la restituirea taxei de poluare, pentru ... (vezi toată discuția)