avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 974 soluții astăzi
Forum Activitate lucretia76

Activitate lucretia76

Răspuns la discuția execuatarea silita
imi cer scuze dar cum pot intra sa-mi citesc raspunsurile date de dumneavoastra,sa-mi fie rusine,dar nu stiu!
?
As mai avea o intrebare,credeti ca ar fi bine sa fac publica aceasta problema a mea si cu dobanzile acestea exorbitante care se practica la ora actuala si le da mana libera mafiotilor astora sa nenoroceasca atata lume, prin cadrul unei televiziuni ?multumesc pentru raspunsuri.
am inteles ce mi-ati spus dumneavoastra,dar in contract nu specifica de acea dobanda,iar vodafonul ma paseaza mereu la firma mars collection spanand ca ei nu mai au nico treaba cu mine,iar firma mars collection zice ca decizia apartine vodafonului daca imi mai reduce din suma de 16,700 de lei.EU VREAU SA AFLU ADEVARUL.nu m-am dus sa ma apar pentru ca nu am stiut ca ei deja ma judeca.
Buna ziua,am nevoie de ajutorul dumneavoastra,am avut un contract la vodafone in anul 2007,suma care o datoram era de 1854 de lei.Am fost judecata iar suma finala a ajuns la 16,700 lei.Ce ma intereseaza ,cine pune dobanda aceea de 0,5% pe zi?Este greseala mea recunosc ca nu mi-am platit datoria la timp pentru ca nu mi-am putut permite dar si din alte motive,dar este normal sa-mi fie scoasa casa la vanzare fara drept de aparare ?Decizia a fost data de tribunalul brasov in data de 25.07.2011 iar eu am primito pe data de 16.01.2012.va rog ajutatima cu orice sfat.va multumesc .:((