avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 793 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... execuatarea silita
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

execuatarea silita

Buna ziua,am nevoie de ajutorul dumneavoastra,am avut un contract la vodafone in anul 2007,suma care o datoram era de 1854 de lei.Am fost judecata iar suma finala a ajuns la 16,700 lei.Ce ma intereseaza ,cine pune dobanda aceea de 0,5% pe zi?Este greseala mea recunosc ca nu mi-am platit datoria la timp pentru ca nu mi-am putut permite dar si din alte motive,dar este normal sa-mi fie scoasa casa la vanzare fara drept de aparare ?Decizia a fost data de tribunalul brasov in data de 25.07.2011 iar eu am primito pe data de 16.01.2012.va rog ajutatima cu orice sfat.va multumesc .:((
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 08:23, 1 Februarie 2012
Contractul pe care l-ati avut cu firma de telefonie va socoteste penalizarea aia pe zi, in baza acelui contract s-a ajuns la aceasta suma.
Ati fost actionata in judecata, v-ati prezentat sa va aparati?
Nu aveti ce face acum ( daca nu sunteti de acord cu plata acelei sume ) decat sa atacati acea hotarare cu ajutorul unui avocat
am inteles ce mi-ati spus dumneavoastra,dar in contract nu specifica de acea dobanda,iar vodafonul ma paseaza mereu la firma mars collection spanand ca ei nu mai au nico treaba cu mine,iar firma mars collection zice ca decizia apartine vodafonului daca imi mai reduce din suma de 16,700 de lei.EU VREAU SA AFLU ADEVARUL.nu m-am dus sa ma apar pentru ca nu am stiut ca ei deja ma judeca.
As mai avea o intrebare,credeti ca ar fi bine sa fac publica aceasta problema a mea si cu dobanzile acestea exorbitante care se practica la ora actuala si le da mana libera mafiotilor astora sa nenoroceasca atata lume, prin cadrul unei televiziuni ?multumesc pentru raspunsuri.
Inca o data va zic ca nu-i dobanda, ci penalizare in caz de neplata a facturii si se socoteste pe zi de intarziere ( conteaza mai putin ce e, e adevarat). Puteti reduce aceasta suma doar prin intelegere cu creditorul sau pe cale judecatoresca in instanta.
Ce s-a judecat la Tribunalul Brasov? Ce scrie pe acea hotarare ?

( cf regulamentului de postare pe acest forum, nu e de dorit sa mentionati numele persoanelor juridice in mesaje)
lucretia76 a scris:

in contract nu specifica de acea dobanda,
nu m-am dus sa ma apar pentru ca nu am stiut ca ei deja ma judeca.

Contractul incheiat cu operatorul de telfonie prevede aplicarea de penalitati la sumele neachitate in termen
Verificati atent atat corespondenta dvs cat mai ales la dosarul cauzei daca exista emise citatii
Analizati aspectele mentionate si in caz ca nu au fost emise citatii,contactati persoana specializata care sa va indrume
Analizati eventualitatea unei contestatii la executare,poate conduce catre suspendarea executarii silite


~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mars collection mada215 mada215 Buna ziua!si eu am primit o citatie pt data de 23.05.08, de la constanta in proces cu mars collection s.r.l....suma neachitata este de 73.41usd, penalitatile ... (vezi toată discuția)
Topactoring penalizari incredibile ContSters318935 ContSters318935 Buna ziua ! Vreau si eu putin ajutor din partea cuiva . ieri am primit o instiintare direct de la un agent topfactoring ca am de platit la ei 3400 lei din ... (vezi toată discuția)
Judecat fara sa am habar. dati-mi va rog cateva sfaturi xvg xvg Mi-a ajuns astazi pe adresa parintilor , unde am inca domiciliul, o instiintare de la un executor judecatoresc pe baza unei hotarari judecatoresti. In 2005 am ... (vezi toată discuția)