avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1515 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... mars collection
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

mars collection

Buna ziua!si eu am primit o citatie pt data de 23.05.08, de la constanta in proces cu mars collection s.r.l....suma neachitata este de 73.41usd, penalitatile 4588.54lei, si cheltuieli de judecata 98.8 lei...penalitatile mi se par foarte mari..as putea sa achit doar factura si chelt de judecata?ce ar fi mai bine sa fac? sa ma duc luni sa achit factura la vodafone?va multumesc..
Cel mai recent răspuns: Silentios , utilizator 18:56, 1 Septembrie 2010
cel intai depuneti o cerere prin care solicitati amanarea cauzei pentru a va angaja aparator. Chiar daca nu veti face acest lucru, veti avea timp sa studiati dosarul, sa vedeti daca au depus ceva acte, apoi sa formulati intampinare. trebuie sa verifice cineva termenele de prescriptie, actul de cesiune, modul de calcul al penalitatilor, etc.
Daca aveti sume neachitate la Vodafone, sigur ca trebuie sa le platiti, dar nu si alte sume umflate artificial. Instanta, daca constata anumite neconcordante, va cenzura cererea, insa, repet, trebuie sa va aparati.
si pentru asta tb sa ma duc la constanta?sunt din bucuresti..si ar fi cam greu...ma gandeam sa sun maine la vodafone si sa vad dk pot plati...am gresit acum 3 ani ca am platit in contul celor de la mars collection 60lei...iar asta a intrerupt prescriptia extinctiva..cel putin asa spun ei..oricum va multumesc forte mult pentru timpul acordat...si as vrea sa mai stiu cam cat m-ar costa sa angajez un avocat..va multumesc..o zi placuta!
Angajati un avocat si invocati legea 193 privind clauzele abuzive, in caz ca debitorul este persoana fizica. La asa penalizari sigur aveti succes.
Aveti mare grija cu cei de la Mars Collection, pentru ca in Constanta sunt renumiti pentru cati oameni au lasat pe drumuri sau efectiv i-au "jecmanit"; si au relatii la nivel inalt in cadrul instantelor constantene; angajati un avocat care sa va reprezinte pentru ca riscati sa aveti probleme serioase.
de curand mars collection a incasat-o la Judecatoria Constanta
li s-a anulat contractul de cesiune de creanta pentru calitatea de avocati a asociatilor societatii ; pentru neseriozitatea pretului cesiunii de creanta ;
in plus li s-a anulat partial actul constitutiv in ce priveste cesiunea de creante ce se valorifica pe raza curtii de apel constanta .
urmare acestui fapt li s-a mai anulat inca odata contractul de cesiune de creante pentru lipsa in obiectul de activitate a incheierii de contracte de cesiune ce se valorifica pe raza curtii de apel constanta ( principiul specialitatii persoanei juridice )




Alte discuții în legătură

Penalitati abuzive de catre mars collection Nicu29 Nicu29 Buna ziua, Am fost client Vodafone o perioada buna de timp pana in 2012 cand nu am mai vrut sa platesc serviciile lor de proasta calitate la acea vreme. S-a ... (vezi toată discuția)
Executare silita imobil (bun comun) la cererea creditoarei ContSters68558 ContSters68558 Buna ziua Ma numesc Girba Tatiana, sunt dn braila, vreau sa va spun prin ce clipe de groaza trec din cauza unei executari silite, la cererea creditoarei mars ... (vezi toată discuția)
Pierde casa? nu e un abuz? dumilor dumilor Buna ziua, nici nu stiu cum incep povestea.....este vorba de o cunostinta care se pare ca a imbulinat-o rau de tot. In 2004 luna octombrie avut ultima ... (vezi toată discuția)