Buna ziua
Ma numesc Girba Tatiana, sunt dn braila, vreau sa va spun prin ce clipe de groaza trec din cauza unei executari silite, la cererea creditoarei mars collection srl c-ta reprez.de av.Felicia Ovanesian>>
In anul 2006 am fost data in judecata de aceasta societate de recuperare a creantelor, deoarece nu am achitat o fact.de 1 mil.rol catre conex dupa vremea aceea..pe scurt : - procesul a avut loc la braila, unde aceasta societate a solicitat de la mine sume colosale de la 1 mil.debit neachitat..in final s-a ajuns la suma de 40 de mil.rol..sa vedeti...
am castigat eu la braila..pe somatie de plata...adica..mi s-a impus sa platesc debitul respectiv..judecatoarea mi-a dat castiga de cauza mie invocand Legea 193 privind clauzele abuzive(era si normal), bineinteles ca celor de la mars - nu le-a convenit si m-au dat in jdecata pe fond la C-ta, unde bineinteles au castigat ei cu penalitati cu tot...mai departe eu am facut apel..mi se respinge ca fiind nefondat...intre timp mars collection trimite catre executor la braila hotaririle sa ma execute, eu neavand nici un venit nici macar de natura salariala, sa ma urmareasca..acesta din urma a sistat executarea..vazand cei la mars ca nu pot sa ma execute in nici un fel, s-au adresat cu cerere catre judecatoria braila privind contestatie la executare, solicitand totodata partajarea bunului comun al nostru(imobil) unde cere instantei sa mi se incredinteze mie cu obligarea la sulta catre sotul meu,..mai solicita expertizarea ,identificarea si valoarea imobilului prin expertiza tehnica de specialitate...
Doamneeeee, nu stiu ce sa mai cred...oameni buni cum credeti ca judeca cazurile judecatorii din Constanta? este posibil sa le accepte penalitati si maj.de intarziere fara bun simt..bani castigati necinstit unor oameni fara scrupule? asta daca nu sunt in cardasie cu ei...si avocata aia.. Ovanesian care reprez.societatea cum poata sa lase niste oameni cu copii fara casa..pentru o datorie de 1 mil, ea a prefacut-o in 40 de mil..ce rezolva..are si ea un D-zeu deasupra capului...cum poate sa faca asa ceva...ca nu se mai satura de bani...Va rog din suflet cer ajutooooooorrrr..am o fetita de 2,6 luni..nu stiu unde sa ma duc daca acesti oameni care nu cunosc latura umana, imi fac rau...ce sa fac...repet...nu am posibilitate sa platesc un avocat sa ma apere...cum procedez..gasesc aici un suflet mare care ma poate ajuta? Va multumesc..
Mergeti impreuna cu sotul dumneavoastra la un notar si declarati ca datorita unor probleme, in perioada imediat urmatoare va trebui sa plecati foarte des de acasa, moiv pentru care urmeaza a se numi un tutore care sa aiba grija de fetita dumneavoastra. Aveti grija ca tutorele sa fie o persoana de incredere. Dupa numirea tutorelui, acesta va cumpara in numele copilului imobilul pe care il aveti in proprietate, noul proprietar urmand a fi fetita. Lasati sa treaca termenul de prescriptie a datoriei dupa care veti solicita revocarea tutorelui.
Cred ca cel mai simplu este sa donati sotului sau copiilor partea dvs. de imobil, cat mai repede.
Mergeti la orice notar din orasul dvs., incercati sa negociati onorariul acestuia. In principiu in 3 zile situatia de carte funciara il va arata pe sotul dvs. ca unic proprietar.
Aceasta solutie este posibila cu conditia sa nu se fi notat sechestru asigurator pe bun.
Nu inteleg exact cum de nu ati invocat autoritatea de lucru judecat de la Braila in procesul de la Constanta, care s-a judecat intre aceleasi parti si pentru aceeasi pricina, dar este prea tarziu daca dansii au titluri executorii. Instrainati imobilul si ulterior poate veti demara un proces de revizuire a hotararii, daca veti mai fi in termen.
Va multumesc pentru raspuns...nu credeam vreodata ca voi ajunge la asa ceva..si..pur si simplu nu stiu de ce instanta de la C-ta le da castig de cauza recuperatorilor de creante..cu toate ca am invocat legea clauzelor abuzive, justitiarii nostri nu au tinut cont de ea..
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Mars collection
mada215
Buna ziua!si eu am primit o citatie pt data de 23.05.08, de la constanta in proces cu mars collection s.r.l....suma neachitata este de 73.41usd, penalitatile ... (vezi toată discuția)