avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1487 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... pierde casa? nu e un abuz?
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

pierde casa? nu e un abuz?

Buna ziua, nici nu stiu cum incep povestea.....este vorba de o cunostinta care se pare ca a imbulinat-o rau de tot.

In 2004 luna octombrie avut ultima factura in valoare 300 de lei, nu mai stie exact valoarea, dar nu era foarte mare.In aceeasi luna i s-a pronuntat divortul si ...avocati,ex sotul i-au golit conturile
Nu a avut nicio factura neplatita;maxim in 5 ani de abonamente la connex intarzieri de plata de cateva zile pe care le explica si erau f intelegatori
Intr-o luna a crescut valoarea,penalitatile si etc : au anuntat-o, s-a rugat de vodafone sa ii permita sa plateasca in rate si i-au zis ca nu se poate sa plateasca decat 1/2 din suma sau asa ceva
Acum a primit o somatie de la un executor, o hotarare judecatoreasca definitiva
si de la cadastru ca are apartamentul cu sechestru....sau asa ceva.
In hartia de la executor scrie ca Mars Collection in calitate de creditor vrea sa-si recupereze banii dupa cum urmeazza
1 472,reprezentand serviciile de tel mobila
7 249,83 reprezentand penalitati pana in data de 31.03.2001
8 699 reprezentand contravaloarea penalitatilor conventionale in cota de 0.5% pe zi intarziere aferente debitului principal in cuantum de 1.471,73 lei
si perioada 01.04.2007-25.06.2010
si in continuare pana la stingerea efectiva a debitului
127,70 onorariu avocat
taxe de timbru sicheltuieli de judecata
2.263,6 onorariu cheltuieli executare
In caz de .............. se va valorifica apart din strada ....oras Navodari(desi contractul cu vodafone era pe Constanta)
Cred ca sunt aproximativ 210 miloane lei vechi.
Din cate stie persoana implicata, vodafone i-a predat/vandut contractul la Mars collection care i-au vb foarte urat si au amenitat-o in fel si chip ca ii scot casa la licitatie cat ai zice peste .....si tot felul de amenintari , ca nu se poate plati in rate .
Drept urmare, de frica, a preferat sa nu le mai raspunda , asa ca i-au pierdut urma vreo 3 ani....pana au gasit-o.
Este posibil ca de la o datorie de 300 ron sa ajung la 21000 de ron?

Cel mai recent răspuns: Cristina Popescu , Avocat 15:46, 25 August 2010
Este posibil, dar depinde cand s-a introdus actiunea in instanta, ptr. ca ati facut vorbire de o hot. jud. ; a trecut cam mult timp, ar fi trebuit sa se prescrie debitul dupa trecerea unui termen de 3 ani; oricum, daca mai este in termen, sa introduca o contestatie la executare in care sa faca aparari pe fondul cauzei. Are nevoie de asistenta unui avocat. O problema nerezolvata genereaza o multitudine de alte probleme, din pacate.
avocat Cristina Popescu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mars collection mada215 mada215 Buna ziua!si eu am primit o citatie pt data de 23.05.08, de la constanta in proces cu mars collection s.r.l....suma neachitata este de 73.41usd, penalitatile ... (vezi toată discuția)
Execuatarea silita lucretia76 lucretia76 Buna ziua,am nevoie de ajutorul dumneavoastra,am avut un contract la vodafone in anul 2007,suma care o datoram era de 1854 de lei.Am fost judecata iar suma ... (vezi toată discuția)
Rog sfaturi deoarece nu sintem vinovati. Claudia Ghioc Claudia Ghioc Am sa o iau cu inceputul.Pe data de 15.06.2005 am cumparat o societate cu tot cu punctul de lucru adica m-a refer la dotariile din acest punct de lucru.Cind am ... (vezi toată discuția)