avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... mars collection
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

mars collection

Buna ziua!si eu am primit o citatie pt data de 23.05.08, de la constanta in proces cu mars collection s.r.l....suma neachitata este de 73.41usd, penalitatile 4588.54lei, si cheltuieli de judecata 98.8 lei...penalitatile mi se par foarte mari..as putea sa achit doar factura si chelt de judecata?ce ar fi mai bine sa fac? sa ma duc luni sa achit factura la vodafone?va multumesc..
Cel mai recent răspuns: Silentios , utilizator 18:56, 1 Septembrie 2010
eu am incercat sa mut procesul..din lipsa timpului nu m-am putut prezenta..si am trimis intampinari prin fax..si vad ca se tot dau termene..sunt la al-4-lea termen..pe 23.01.2009...au zis cf nu stiu carui articol ca ete legal sa ma dea in judecata la constanta..o sa ma uit si azi sau maine sa va spun exact...banuiesc ca pana la uram tot vor avea castig de cauza...oricum la sfarsitul lunii decembrie m-au sunat cei de la mars colection si mi-au zis ca procesul se tot amana si ar fi mai bine sa incep sa platesc, pentru ca oricum ei vor castiga in cele din urma si va fi mai rau..si mai mult de plata..
Eu am mai auzit de aceasta firma acum cateva luni dar ce spuneti dumneavoastra pare incredibil. Luati legatura cu un avocat din Constanta el stie cel mai bine ce se intampla acolo.
Se va reglementa treaba si cu aceste societati de recuperari creante sunt foarte multe probleme de discutat pe aceasta tema.
Un singur lucru vreau sa spun, ei folosesc mai mult latura psihologica prin intimidarea clientului prin diverse metode si mai putin tehnici de natura juridica. In aceasta situatie eu va sfatuiesc sa-i neglijati si sa va angajati un avocat care va formula o aparare corecta.
PROBLEMA TUTUROR SAOCIETATILOR DE COLECATRE A CREANTELOR ESTE URMATOAREA. PREALABIL INCEPERII PROCEDURII DE COLECATRE A CREANTELOR INTRE SOCEITATEA CARE DETINE DREPTUL DE CREANTA SI SOCIETATEA COLECTOARE (IN SPETA VODAFONE SI MARS COLLECTION) SE INCHEIE UN CONTRACT DE CESIUNE DE CREANTA, CARE DE OBICEI ESTE DEPUS LA DOSARUL CAUZEI, SI CARE JUSTIFICA CALITATEA DE RECLAMANT A SOCIETATII COLECTOARE. INSTANTELE DE JDUECATA DIN TIMISOARA SI CLUJ (EXISTA MULTA PRACTICA IN ACEST SENS) RESPING ACTIUNEA SOCIETATII CREDITOARE, PE CALE DE EXCEPTIE - LIPSA CALITATII PROCESUALE ACTIVE, CONSIDERAND CA ATATA TIMP CAT DEBITORUL NU A FOST NOTIFICATD E CESIUNEA DE CREANTA IN CONDITIILE LEGII (PRIN EXECUTOR), NU I SE POATE OPUNE ACEST CONTRACT, IAR SOCIETATEA DE COLECTAREA A CREANTELORNU ARE CALITATE PROCESUALA ACTIVA
am fost chemata in instanta de SC MARS COLLECTION SRL pentru o suma de plata 1500 , din care am achitat 800 ron , au fost mai multe procese si acum am aceasi suma de plata si am intrat in executare silita , alceva nu avand ce imi luat decat casa si in termenul de 15 zile pe care mi lau dat nu pot sa le dau decat o mica parte din bani . mentionez ca accest abonament Vodafone nu la folosit nici o data , am aflat cine la folosit a fost agent imobiliar , abonamentul a fost facut in timpul tranzactie de vanzare/cumparare a imobilului vandut in 2006 prin agentia Air Company Construct Navodari , ce pot face in acesta situatie pentru a obtine o amnare sau plata in rate deoarece sunt somera fara imdemnizatie ,

Multumes .
am fost contactat de o doamna avocat de al firma mars collection pentru a plati o factura telefonica . ma ameninta ca daca in 4 luni nu platesc o sa ma dea in judecata si o sa fiu executat silit. eu nu am trecut nimic pe numele meu, in conditiile astea vreau sa stiu si eu ce mi se poate intampla.? vreau sa mai spun ca de la 250 ron in 2 an am ajuns la 2025 ron.

multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita imobil (bun comun) la cererea creditoarei ContSters68558 ContSters68558 Buna ziua Ma numesc Girba Tatiana, sunt dn braila, vreau sa va spun prin ce clipe de groaza trec din cauza unei executari silite, la cererea creditoarei mars ... (vezi toată discuția)
Penalitati abuzive de catre mars collection Nicu29 Nicu29 Buna ziua, Am fost client Vodafone o perioada buna de timp pana in 2012 cand nu am mai vrut sa platesc serviciile lor de proasta calitate la acea vreme. S-a ... (vezi toată discuția)
Pierde casa? nu e un abuz? dumilor dumilor Buna ziua, nici nu stiu cum incep povestea.....este vorba de o cunostinta care se pare ca a imbulinat-o rau de tot. In 2004 luna octombrie avut ultima ... (vezi toată discuția)