avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... mars collection
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

mars collection

Buna ziua!si eu am primit o citatie pt data de 23.05.08, de la constanta in proces cu mars collection s.r.l....suma neachitata este de 73.41usd, penalitatile 4588.54lei, si cheltuieli de judecata 98.8 lei...penalitatile mi se par foarte mari..as putea sa achit doar factura si chelt de judecata?ce ar fi mai bine sa fac? sa ma duc luni sa achit factura la vodafone?va multumesc..
Cel mai recent răspuns: Silentios , utilizator 18:56, 1 Septembrie 2010
Oameni buni, persoane fizice ? haideti sa ne uinim fortele impotriva acestor uzurpatori ceea ce se cheama marss collection..ne-a omorat, ne chinuieste sufletele si viata...domnilor jurati.dvs.nu vedeti ce fac astia? chiar vreti asa ceva? unde este dreapta judecata? de ce ati mai studiat dreptul? nu vedeti ce penalitati calculeaza din proprie initiativa fara lege? de ce le d-ati castig de cauza acestor oameni...sa le fie rusine..din cauza lor suferim..suntem cu copii pe strazi, sa le fie rusine pentru banii necinstiti pe care vor sa-i incaseze fara drept..cine sa ne faca dreptate daca nu voi, oamenii legii din Romania, sa ne ducem in alta parte sa ne de-a dreptate si noua? suntem haituiti..suntem vai de capul noastru...vreti sa ne punem capat zilelor d-lor jurati sa ne ramana copii pe drumuri? oare nu vedeti ce fac ei? de ce inchideti ochii si nu le refuzati acele penalitati(pretentii).. asta este jegmaneala pe fata...sau inaintea instantei..Sa le fie rusine pentru tot ce fac ! A avut dreptate ambasadotul SUA de coruptia din Romania si mai ales cel din sistemul juridic romanesc..fiecare ii este frica de fiecare sa-si tina scaunul si sa incaseze salarii...dar nu se gandesc cand dau un verdict in cauza unui amarat..si mai ales sa nu fie vinovat ! Rusine de tot ce se intampla..Dreptatea este pe fundul marii ..in Romania ! Cine are ochi sa citeasca acest mesaj..sa-l citeasca cu intelepciune..este strigatul unei femei disperate din Romania,care este victima acestei societati injositoare...atat !:((:((#-o
Mars Collection a mai dat o lovitura, au castigat un proces cu mine in care debitul este 97 ron si penalitatile 6000 ron in noiembrie 2008, asa ca inca mai misca, si judecatoria Constanta le da castig de cauza. Am avut si avocat, am facut intampinari si tot degeaba. Am vrut sa fiu un bun cetatean si am inceput sa achit debitul si cica prin asta am intrerupt termenul de prescriptie.... Toate motivele mele si intampinarile mele care demonstrau cat de incompetenti sunt si in drept civil si la contabilitate nu au fost luate in considerare de judecator.... O sa ma mai judec cu ei, nu ii las usor, dar nu cred ca am mari sanse...
Daca tot vreti sa va uniti fortele ar fi bine sa faceti rost de hotararea de la Judecatoria Constanta (la care facea referire 444) si sa o publicati aici. Doar asa poate le vom deschide ochii ONORATELOR NOASTRE INSTANTE.
Daca cesiunea de creanta nu v-a fost notificata invocati lipsa calitatii procesuale active a celor de la Mars, cesiunea creantei nefiindu-va opozabila
Eu nu vad de ce e competenta teritorial Judecatoria Constanta cand are un parat in Bucuresti cu un contract semnat la Bucuresti, ca doar Conexu - l nu are sediul in Constanta?.

Alte discuții în legătură

Executare silita imobil (bun comun) la cererea creditoarei ContSters68558 ContSters68558 Buna ziua Ma numesc Girba Tatiana, sunt dn braila, vreau sa va spun prin ce clipe de groaza trec din cauza unei executari silite, la cererea creditoarei mars ... (vezi toată discuția)
Penalitati abuzive de catre mars collection Nicu29 Nicu29 Buna ziua, Am fost client Vodafone o perioada buna de timp pana in 2012 cand nu am mai vrut sa platesc serviciile lor de proasta calitate la acea vreme. S-a ... (vezi toată discuția)
Pierde casa? nu e un abuz? dumilor dumilor Buna ziua, nici nu stiu cum incep povestea.....este vorba de o cunostinta care se pare ca a imbulinat-o rau de tot. In 2004 luna octombrie avut ultima ... (vezi toată discuția)