eu nu exagerez, nu vreau briz brizuri dar nici un perete spart pe care nu l am avut, pt unii lucrurile astea sunt probleme serioase...m am lamurit din punct de vedere legal, atat ma interesa
multumesc tuturor pt raspunsuri. exprimarea nu a fost deloc defectuoasa, teava e infundata. nu stiu daca exista fond de reparatii.pe mine nu ma intereseaza obiceiurile din bloc daca alti vecini si au reparat singuri in casa pt ca administratorul nu a vrut sa le readuca apartamentul in forma initiala ci strict ce prevede legea. eu cred ca asociatia are anumite obligatii legate de teava asta, nu trebuie sa le mai verifice, sa le puna o sita eventual sa patrunda doar apa in ele? cred ca intr-un final o sa avem doar varianta de a-i actiona in instanta ceea ce probabil este mai costisitor decat reparatia in casa. sper totusi sa se rezolve, ramane de vazut
S-a infundat teava pluviala si s-a infiltrat apa in peretii apartamentului meu, mai exact in holul din fata baii si in tavan unde se vede deja betonul, ajungand si in perete comun cu sufrageria. A venit administratorul impreuna cu un constatator, au spus ca trebuie sa inlocuiasca teava cu una noua insa au spus ca va trebui sa suportam noi cheltuilelie reparatiilor ce sunt facute in apartamentul nostru, ei ocupandu-se doar stric inlocuirea teavii. Nu cred ca este normal sa mi repar eu atata timp cand coloana pluviala este proprietate comuna. Normal nu trebuie sa fie suportate din fondul de rulment toate reparatiile produse de infundarea acestei tevi si inclusiv ce tine de schimbarea ei?