Si as mai vrea sa stiu ceva.Am citit undeva pe internet ca exista o posibilitate de stergere a cazierului dupa cativa ani cu conditia sa nu mai faci nimic in perioada aia.
Exista aceasta posibilitate? si dupa cat timp se poate face cererea de reabilitare?
Politistu care mi-a luat declaratie mi-a spus ca nu se pune problema de inchisoare ci de o amenda administrativa deoarece am cooperat cu politia mi-am recunoscut fapta, nu am mai avut antecedente penale si mi-a parut rau...Exita totusi posibilitatea sa fac puscarie?:(
Buna ziua!
As vrea sa aflu mai multe detalii despre codul de procedura penala in cazul unei infractiuni de fals si uz de fals
Am calatorit cu trenul saptamana trecuta cu legitimatia unui prieten pe care am lipit o poza de-a mea.La un supra control cu politia
din judetul respectiv m-am legitimat inconstient fiind de ce se poate intampla.Politia m-a coborat din tren la prima statie si m-a dus la sectie
sa dau o declaratie.Am dat declaratie cu tot ce am facut in ziua aceea si cum am falsificat legitimatia de student a prietenului meu
speriat fiind de situatie.
Politistul care mi-a luat declaratie mi-a spus ca se va intocmi dosar penal ceea ce m-a cam speriat.
As vrea sa stiu mai multe detalii despre ce s-ar putea intampla si daca e posibil sa imi faca dosar penal.
Si acum 2 zile mi-am dat seama ca am scris ceva gresit in declaratie si as vrea sa stiu daca o pot schimba si daca exista vreun termen
in care se poate schimba declaratia. A trecut o saptamana si 3 zile de la incident.