avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 808 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters240230

Activitate ContSters240230

Daca cineva e acuzat de dare mita unei persoane si persoana respectiva de abuz in serviciu,daca instanta constata ca nu a fost abuz in serviciu, dare de mita mai este?
Poate fi dare de mita fara abuz in serviciu?

Editat de moderator simonette12-motiv pct.1.2 din Regulament ( nu este necesar sa editati mesajele cu majuscule)
in timp ce conduceam un autoturism in stare de ebrietate am acrosat o masina parcata.cand a venit politia la fata locului eram langa masina(nu in ea).in 10 min a venit sora mea si cumnatul meu ,sora mea declarand ca ea a condus,iar cumnatul meu a zis ca era in masina si conducea sora mea.asta se intampla pe la ora 3 noaptea.politistul de la circulatie i-a cerut sorei mele sa sufle in fiola,ea sufland.dupa aceea mi-a cerut si mie sa suflu in fiola,eu refuzand sa suflu pe motiv ca nu am fost la volan.nu m-au condus la spital sa-mi ia sange.acum sunt cercetat pt refuz de recoltare probe biologice si sora mea pt favorizarea infractorului.mi-a zis cineva de la politie ca au 3 martori care ar fi declarat ca am condus eu(cu toate ca eu nu am vazut pe nimeni).daca sora mea declara ca ea a condus si cumnatul meu ca a fost in masina ,in instanta,pe care din martori ii va crede judecatorul?dosarul e la pol de 2 luni.inca nu m-a chemat nimeni pt vreo declaratie.permisul de conducere mi l-au suspendat fara drept de conducere