in timp ce conduceam un autoturism in stare de ebrietate am acrosat o masina parcata.cand a venit politia la fata locului eram langa masina(nu in ea).in 10 min a venit sora mea si cumnatul meu ,sora mea declarand ca ea a condus,iar cumnatul meu a zis ca era in masina si conducea sora mea.asta se intampla pe la ora 3 noaptea.politistul de la circulatie i-a cerut sorei mele sa sufle in fiola,ea sufland.dupa aceea mi-a cerut si mie sa suflu in fiola,eu refuzand sa suflu pe motiv ca nu am fost la volan.nu m-au condus la spital sa-mi ia sange.acum sunt cercetat pt refuz de recoltare probe biologice si sora mea pt favorizarea infractorului.mi-a zis cineva de la politie ca au 3 martori care ar fi declarat ca am condus eu(cu toate ca eu nu am vazut pe nimeni).daca sora mea declara ca ea a condus si cumnatul meu ca a fost in masina ,in instanta,pe care din martori ii va crede judecatorul?dosarul e la pol de 2 luni.inca nu m-a chemat nimeni pt vreo declaratie.permisul de conducere mi l-au suspendat fara drept de conducere
Va mentineti declaratiile, iar dupa finalizarea cercetarilor de la politie si parchet puteti vedea dosarul in calitate de faptuitor la finalizarea urmaririi penale. Acolo veti afla si martorii politiei, daca exista cu adevarat.