avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Refuz recoltare probe
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Refuz recoltare probe

in timp ce conduceam un autoturism in stare de ebrietate am acrosat o masina parcata.cand a venit politia la fata locului eram langa masina(nu in ea).in 10 min a venit sora mea si cumnatul meu ,sora mea declarand ca ea a condus,iar cumnatul meu a zis ca era in masina si conducea sora mea.asta se intampla pe la ora 3 noaptea.politistul de la circulatie i-a cerut sorei mele sa sufle in fiola,ea sufland.dupa aceea mi-a cerut si mie sa suflu in fiola,eu refuzand sa suflu pe motiv ca nu am fost la volan.nu m-au condus la spital sa-mi ia sange.acum sunt cercetat pt refuz de recoltare probe biologice si sora mea pt favorizarea infractorului.mi-a zis cineva de la politie ca au 3 martori care ar fi declarat ca am condus eu(cu toate ca eu nu am vazut pe nimeni).daca sora mea declara ca ea a condus si cumnatul meu ca a fost in masina ,in instanta,pe care din martori ii va crede judecatorul?dosarul e la pol de 2 luni.inca nu m-a chemat nimeni pt vreo declaratie.permisul de conducere mi l-au suspendat fara drept de conducere
Cel mai recent răspuns: ContSters191851 , utilizator 20:10, 1 Februarie 2012
Va mentineti declaratiile, iar dupa finalizarea cercetarilor de la politie si parchet puteti vedea dosarul in calitate de faptuitor la finalizarea urmaririi penale. Acolo veti afla si martorii politiei, daca exista cu adevarat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuz probe biologice si favorizare infractorului coco81 coco81 am condus o masina si am acrosat o masina parcata (pagube materiale).un tip a sunat la 112 si a zis ca a vazut o masina care a acrosat una parcata .am sunat o ... (vezi toată discuția)
Dosar penal pt. refuz probe biologice .... si eram pieton ILIE35 ILIE35 DACA SEPOATE UN SFAT . am condus masina pana intr-un anumit loc, am lasato la un coleg ,am intrat intrun magazin sa cumpar ceva si am plecat pe jos .Dupa ... (vezi toată discuția)
Am fost oprit in trafic de doi agenti ai politiei rurale boldu din jud. buzau si acuzat pe nedrept ca am consumat bauturi alcoolice vionel vionel ION GEORGE-CRISTIAN Dovada de retinere a permisului de conducere auto seria DDA nr.137158 mi-a fost eliberata in baza procesului verbal de contraventie nr ... (vezi toată discuția)