avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 395 soluții astăzi
Forum Activitate net-one

Activitate net-one

Răspuns la discuția Folosirea spatiului comun
Multumesc de raspuns elga50..

Ce as putea sa fac? in comitet sunt numai "batrani" ...si nu stiu iei ce este ala internet...eu am inceput sa strang semnaturi de locatari blocului, sa inteleg ca nu este de ajuns 50+1? nu am nevoie de contract locuiesc in acel bloc...Si inca o intrebare mai am : Presedintele blocului trebuie sa locuiasca in blocul respectiv ? ( din cate stiu nu locuieste in blocul nostru)
Răspuns la discuția Folosirea spatiului comun
Buna seara!
Va multumesc pentru raspuns! referitor la ce ati scris mai sus ..tin sa precizez ca sediul social il am la acceasi adresa si punctul de lucru il am in alta adresa ,deci nu are nici o legatura ..firma pe care o detin! Eu ca simplu locatar care am adresa in acel bloc , vreau sa folosesc acel spatiu.
Salutare! Ma numesc Alexandru T si sunt din Bucuresti ,detin o firma de telecomunicati( retea) ce vreau eu sa fac ...sa mut toate echipamentele sus intr-un spatiu comun al blocului langa casa liftului. M-am apucat sa strang semnaturi de la toti locatari din bloc ( din cate stiu eu am nevoie de 50+1) precizez ca nu vorbesc cu presedintele blocului de 3 ani de zile ( de cand am infintat firma) si nici cu administratorul blocului nu ma inteleg ...si se opun folosirii spatiului comun. In accesta situatie am decis ca imi fac singur dreptate ....as dori cateva sfaturi si legea,decretul in care ma incadrez.
Cu respect
Alexandru T