avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 495 soluții astăzi
Forum Activitate lilacarata

Activitate lilacarata

stam intr-un bloc cu o singura scara, ultimul pe coloana de caldura. Anul trecut ne-am pus repartitoare toti locatarii deoarece factura la caldura era incarcata. Anul acesta tot datorita facturilor am facut sapaturi sa vedem ce este. Dupa ce ne-au dus cu presul, ne-au dat citirile de la giacalorimetru ne-au explcat ca din valoarea citita pe gigacalorimetrul nostru se scade valoarea citita pe giacalorimetru instalat la societatea ce-si are sediul la parterul blocului, ne-aupus sa facem o notificare catre ei pentru ca sa ne instaleze si giacalorimetrul scarii pe ramura noastra sa nu mai trebuiasca facute scaderi, sa putem citidirect a urmat a treia intalnire!!! Aceasta intalnire ne-a blocat! Ne-am dus cu citirea de la noi sa ne dea citirea de la societate pentru a ne face calculele( am aflat si astea cum se fac!) Atunci au recunoscut ca ne pun ei cat vor deoarece giacalorimetru nostru e defect din luna noiembie(de cand au inceput sa dea caldura). Probleme e ca noi in aceasta vara am curatat subsolul si cand am vrut sa schimbam teava care intra in bloc pana gigacalorimetru ne-au spus ca aceea si gigacalorimetru sunt ale lor noi sa strangem bani ca ei fac lucrarea Nu au venit nicipana azi sa o faca!!!! Acum vor sa ne cumparam noi gigacalorimetru pe banii nostri ca noi l-am stricat!!! Nu au anuntat asociatie ca nu pot citi gigacalorimetru fac ce vor cu noi!!!Factura pe noiembrie intai au dat-o cica din greseala " fara sa scada societateade la parter" apoi au reveni. V alorile de plata sunt cam asa :
*noiembrie 3 camere (un calorifer a fost oprit mai tot timpul iar celelelte mai mult oprite ziua) 350ron
*decembrie cam in aceleeasi conditii de functionare a caloriferelor cu 10-20roni mai putin.
CUM TREBUIE SA PROCEDAM ???????