avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 982 soluții astăzi
Forum Activitate gabyella

Activitate gabyella

Ufff....se pare ca o sa-mi ia ceva timp pana o sa rezolv cu toate actele, mai ales ca se apropie sarbatorile si nu stiu cum o sa fie programul cu publicul. Si dupa aceea o sa trebuiasca sa rezolv si aici, in Ungaria, cu obtinerea resedintei dupa cea a sotului ca sa pot beneficia de asigurare, dreptul la munca etc. Sper sa nu am probleme daca o sa reusesc sa finalizez toate documentele abia la inceputul anului viitor.
Va multumesc frumos pentru ajutor!
M-am casatorit in Ungaria pe data de 24 noiembrie cu un cetatean maghiar si dorim sa ne stabilim resedinta in Budapesta (aici locuim pentru moment). As dori sa stiu in cat timp trebuie sa-mi schimb cartea de identitate, pentru ca mi-am schimbat numele dupa cel al sotului si in cat timp pot sa trec granita fara sa am probleme, ca sa pot merge in Buzau (acolo unde am domiciliul stabil) si sa rezolv cu schimbarea buletinului. Si ce acte as avea nevoie. Dupa aceea intentionez sa-mi depun actele si aici pentru obtinerea resedintei dupa cea a sotului. Ca sa rezolv prin Ambasada Romaniei la Budapesta, formalitatile sunt mai dificile si mai costisitoare. Ce ma sfatuiti?
Va multumesc anticipat!
Răspuns la discuția CASATORIA IN UNGARIA
Am inteles. Multumesc frumos pentru ajutor.
Răspuns la discuția CASATORIA IN UNGARIA
Am inteles c-as avea nevoie si de o asigurare de sanatate, este adevarat si despre ce este vorba exact? Daca ma puteti ajuta?!:-/
Răspuns la discuția CASATORIA IN UNGARIA
Multumesc frumos!
Sunt romanca si doresc sa ma casatoresc cu un cetatean maghiar in Ungaria.Ce acte imi trebuiesc pentru intocmirea dosarului?
Multumesc frumos!