avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1126 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... CASATORIA IN UNGARIA
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

CASATORIA IN UNGARIA

Sunt romanca si doresc sa ma casatoresc cu un cetatean maghiar in Ungaria.Ce acte imi trebuiesc pentru intocmirea dosarului?
Multumesc frumos!
Ultima modificare: Vineri, 3 Februarie 2012
gabyella, utilizator
Cel mai recent răspuns: gabyella , utilizator 21:48, 4 Februarie 2012
Cu siguranta certificatul de nastere tradus si legalizat .Celelalte acte sigur vi le comunica viitorul sot,intrucat fiecare tara are propriul sau sistem legislativ.
Si neaparat un document eliberat de autoritatile competente romane (intrebati la starea civila, va vor indruma) din care sa reiasa ca nu sunteti casatorita in Romania.
Multumesc frumos!
Cartea de identitate aflata in termen de valabilitate in original si copie, certificatul de nastere in original tradus si legalizat, adeverinta de cutuma -anexa 9-eliberata de primaria unde s-a inregistrat nasterea termen 3 luni de la eliberare in original si tradusa, certificatul medical eliberat de medicul de familie al viitorului sot, daca ati mai fost casatorita sentinta de divort la fel in original si copie tradusa, daca aveti copilasi certificatul lor de nastere, tradus. Casa de piatra!:vishenka:
Am inteles c-as avea nevoie si de o asigurare de sanatate, este adevarat si despre ce este vorba exact? Daca ma puteti ajuta?!:-/

Alte discuții în legătură

Acte cetatean roman pentru casatoria in ue tama tama buna ziua. vreau sa ma casatoresc cu un cetatean italian ce acte imi trebuiesc din tara si de unde le pot lua? casatoria va fi in italia. trebuiesc apostile? ... (vezi toată discuția)
Acte- casatoria barbat turc si femeie romanca debora debora Buna ziua. Prietenul meu este din Turcia si as doresc sa stiu care sunt actele necesare pentru casatorie la starea civila in Romania pentru un cetatean turc. ... (vezi toată discuția)
Informatie - casatorie cu cetatean albanez bella30 bella30 buna seara.am si eu o nelamurire daca ma poate ajuta cineva cu un raspuns...ce acte trebuiesc,pt casatorie,unui cetatean albanez,cu rezidenta in italia,dar si ... (vezi toată discuția)